Puljenje modrostnega zoba

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Kako kaj izpuljen zob?
confused-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik mario pravi:
tisti ki ste omenili da vam prereže dlesen potem še niste bili pri dobrem zobozravniku
grims-1.gif

men ga je moj zobozravnik vzel brez rezanja. pa skor ni bil več viden nad dlesnijo. ( nekajkrat ga je popravljal pa ni mu bilo pomoči)

Meni so vse osmice rastle v korenine sedmicz,...pod dlesnijo,...zdaj pa mi ti razloži kako naj bi jih dobil ven bre rezanja, ob predpostavki, da ni kak David Copperfield
confused-1.gif

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Včeraj sem bil pri zobarju, da mi je do konca porihtal sedmico. Za puljenje (še ene) osmice sva se zmenila naslednji četrtek
cheer.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
to je ful poceni,...ko sem jaz spraševala zanje je bila cena okoli 400k, pa je tega že ene 8 let nazaj,....jaz sem jih potem vseeno prek vez dobila zastonj, samo za bele brakete sem mogla doplačat okoli 30k...

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Mladoletni imajo zastonj. Če ti ga namestijo do 18. leta ni problema, lahko ga furaš magari še 5 let...Jaz imam zgoraj že 3. leto, zdaj naj bi dal dol in namestila naj bi mi na spodnjo vrsto. Sem pač kompliciran in sem reku, vrsto po vrsto.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Varianta je edino, da si je plačal sam, ker vrste so ZELO dolge. Otroka ponavadi vpišejo kot gre v 3. razred, na vrsto pride čez kakih 5 let.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Varianta je edino, da si je plačal sam, ker vrste so ZELO dolge. Otroka ponavadi vpišejo kot gre v 3. razred, na vrsto pride čez kakih 5 let.

Ja samoplačnik, kaj pa.
bonk.gif
Ne vem, tako sem slišal od parih komadov.

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Citat:
men ga je moj zobozravnik vzel brez rezanja. pa skor ni bil več viden nad dlesnijo.

Pa je bil vseeno zunaj. Pa razloži, kako bi zobozdravnik potegnil ven zob, ki še ni prišel ven?
Ali ga bi kar odtrgal ven skupaj z dlesnijo?

lp

očitno me nisi razumel
smile-1.gif
zob je že zrasel in se je polomil oz.razlomil in nekaj časa nisem šel k zobarju tko da je bil sam koren še not.... a zdej razumeš

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Kot sem rekel, danes je šla ven še druga osmica
cool-1.gif

Eno uro čakanja v čakalnici, deset minut da je prijela injekcija in dve minuti za puljenje
aplauz.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
meni je rastel 90° v sedmico. bolelo ko kur.ba ko mi je pritiskal na zobe. sel na operacijo, bil nafilan z inekcijami, mi je s tako malo zagico razrezal zob (+dlesen pa vse tam,
grin1.gif

aja, pa resnicno je potem BOLELO ene 3-5 dni... ampak mine
smirk-1.gif

Huuh, mene pa še čaka tole vse zgleda, mam tudi neki pod 90 stopinj modrostne...