pubec si je zvil prst ...

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Zavarovanja pri plačilnih karticah so namenjena PREDVSEM PORAVNANJU stroškov na kartici v primeru 100% invalidnosti in smrti - da se s tem ne obremenjuje svojcev.

Kolega odvetnik je imel "adrenalinskega" sina zavarovanega nezgodno vsaj na dveh straneh. zaradi vsakoletnih zvinov, zlomov,... je "sine" kar dosti "sladoleda" pojedel. ;-)

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Jaja sam od te ideje pubec ne bo jedu sladoleda. Zdej pa pubecu razloz da nema!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Sej to. Vsi so pametni pa "samo ideje dajejo" pol se pa ukvarjaj s folkom, ki nima pojma o teh zadevah ampak ti pa znajo zaradi takšnih in drugačnih idej, ki jih takole pobirajo naokoli potem pametovati cel dan, kot da se on ukvarja z zavarovalništvom in ne ti.

@sajkek - Najlepša hvala za take ideje , čimveč takšnih
roza.gif

In se ne usajam ampak me pa izjemno moti, da nekdo pametuje oz. "daje ideje" o stvareh, ki jih ne pozna in ti to počneš povsod, ravno zadnjič si me kar lepo nasmejal s pametovanjem o gašenju mercatorjevega skladišla, nice 1.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
A ti pr nezgodnem odkrivas toplo vodo? To poznate ze od vrtca, vec placas bols ste zavarovan. Folk ne mara brihtuliranja

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Nisem jaz nič čez tebe rekel. Zmeni se z Matey-em. Seveda se pa z njim 110% strinjam. Kar pa ne bi mogel reči za tebe, četudi še tri stavke napišeš.
nahrung002.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
tak je naneslo, da ma zdaj vsega skupaj 7 tednov longeto ... ne celi se v redu in morda bo potrebna operacija :-( je pa nezgodno zavarovanje v šoli ...

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Tudi jaz cez tebe ne, mogoce si narobe razumel.

Pravim samo, da ljudje ne marajo nekih strokovnih razlag pri nezgodnih zavarovanjih in zavarovanjih nasloh ( so pa izjeme).

To je pa tudi to.

(3)

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Pri nezgodnih zavarovanjih za otroke, dijake, študente pa nekatera vsebujejo tudi Dnevno odškodnino, če je zaradi nezgode, začasno nesposoben opravljati šolske obveznosti.

Če bi npr. prst trajno izgubil možnost gibljivosti pa tudi nek ustrezen % od zavarovalne vsote za invalidnost.
V vsakem primeru je treba pogledat polico.

nahrung002.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
V vsakem primeru je treba pogledat polico.

467716-post_slo.gif

Brez tega je vsaka nadaljna debata bolj kot ne brezpredmetna.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
Lepo, da si to kar v prvem postu napisal, namesto utrujanja vsem po vrsti, kolk si pameten.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Kaj naj, pač rad pametujem pametnjakovičem, ki pametujejo o stvareh, o katerih nimajo pojma. Nekdo pač mora drek mešat, ki ga prej kdo prinese na sceno.

In ne, na primarni post avtorja topica nebi mogel zapisati nasveta s pregledom police, saj naj le-ta sploh nebi obstajala, kasneje se je pa očitno našla:

Citat:
Uporabnik markoman pravi:
in ma gips tri tedne. posebej ni zavarovan, je pa verjetno po meni ... a je upravičen do kakega drobiža za sladoled?

Citat:
Uporabnik markoman pravi:
tak je naneslo, da ma zdaj vsega skupaj 7 tednov longeto ... ne celi se v redu in morda bo potrebna operacija :-( je pa nezgodno zavarovanje v šoli ...

Ti pa bi se vseeno lahko zadržal s svetovanjem o stvareh, o katerih nimaš blage. Ampak saj vem, da je to Alter, ti si pa sajkek.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
>>>Ti pa bi se vseeno lahko zadržal s svetovanjem o stvareh, o katerih nimaš blage.

Matey, jaz se še spomnim časov, ko si za vsako vprašanje na tem forumu napisal, "bom vprašal mentorja". Mislim da si to spraševal v Generaliju. Ni dolgo tega. Tačas si pa prebral nekaj splošnih pogojev pa misliš, da vse znaš.

Jaz trdim, da se vse življenje učimo.
nahrung002.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
Še enkrat,ker si očitno funkc. nepismen in ne razumeš napisanega.

Napisal sem kje lahko kaj "strži" če je ze sila. NA vseh vstopninah si nekaj dodatno zavarovan, na vseh karticah na vsem sranju ki obstaja in ga brezvzeze plačuješ. Zato. Tudi ne vemo kje si je mali to naredil itd.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Model pa ti z vsakim nadaljnim postom izpades vecji bebcek kar se tice teh zavarovanj. Res se ugasn, pa priznej da si tle bos in to je to piyda tud no

aja; se prej pa res povej na keri vstopnini si ti kdaj al pa kdorkol kej "iztržu"

Nazadnje urejeno:

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
To ti pravilno trdiš, ne vidim pa problema da vprasas pac sluzbo ki je zato tam da ti da kot zastopniku odgovor, al kaj si mislu s tem?

[cenzura] je sam da mors it relacija zastopnik - "mentor" - zavarovalnica - čas čas čas čas - mentor - zastopnik

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
>>>Ti pa bi se vseeno lahko zadržal s svetovanjem o stvareh, o katerih nimaš blage.

Matey, jaz se še spomnim časov, ko si za vsako vprašanje na tem forumu napisal, "bom vprašal mentorja". Mislim da si to spraševal v Generaliju. Ni dolgo tega. Tačas si pa prebral nekaj splošnih pogojev pa misliš, da vse znaš.

Jaz trdim, da se vse življenje učimo.
nahrung002.gif

Res ni dolgo tega ja, "samo" kakšnih 7-8 let nazaj je bilo to, plus to, da sem se jaz dejansko ukvarjal s tem oz. se še, sajkek je pa zgolj sajkek (kao wannabe jasnovidec, ki še gasilce uči gasiti ogenj). Zdaj pa niti približno ne mislim, da znam vse, samo zadržim se s kakršnimkoli odgovorom v kolikor le-tega nimam. In ja, se strinjam s trditvijo, da se učimo vse življenje. Oziroma se lahko no, nekateri se pač nočejo
grin1.gif

@Sajkek - sej je kul
priden.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
Nič nisem iztržil, ker si nikoli nisem nič naredil (tok tok) pa ti, ki si tolk pameten?

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Kaj zdej obracas besede?

POVEJ TOČNO kaj lahko iztržiš iz "vstopnin" in teh pickih maternih, povej misko!

Jst k peljem avto na servis tud serviserju ne brihtuliram k nimam pojma. Pa to priznam.

Ti si pa izpadu v tej temi res bebcek.

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
956
148
43
Predlagam, da si greš kupit vstopnico v npr. adrenalinski park in boš mogoče sam pokapiral, brez, da ti drugi razlagajo.