Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Nezgodna zavarovanja so tudi zraven pri TTRjih in še kup takih in drugačnih članrinah ..malo rpeveri,kje vse si noter, pa jim cukni kaj nazaj.
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
sajkek, slučajno veš, koliko bi dobil markomanov pubec pri takšnih zavarovanjih? >>>TTRjih in še kup takih in drugačnih članrinah .<<<<
Citat:
Uporabnik bade25 pravi:
preveri, če sličajno ni v šoli (vrtcu) nezgodno zavarovan. Jaz sem v svojih cajtih dobil za podobno poškodbo preko šolskega zavarovanja za sladoled
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Nezgodna zavarovanja so tudi zraven pri TTRjih in še kup takih in drugačnih članrinah ..malo rpeveri,kje vse si noter, pa jim cukni kaj nazaj.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
sajkek, slučajno veš, koliko bi dobil markomanov pubec pri takšnih zavarovanjih? >>>TTRjih in še kup takih in drugačnih članrinah .<<<<
nimam pojma, vem pa da marsikje tišijo to poleg (bančno kartico imam zaradi plačevanja ne zaradi zavarovanja recimo). Lahko zaradi mene proba tudi na lansko smučarsko karto, kaj iztržit.
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Ma nezgodno zavarovanje je itak nateg. Toliko malo ven dobiš, da ima otrok več če mu vsak mesec daš tisti drobiž namesto za premijo, za tringelt.
Pri nezgodnem dobiš za bolnišnični dan (torej mora prespati v bolnici), dnevno nadomestilo (če ne more opravljati redno dnevnih obveznosti, šolo lahko hodi, torej nič ne dobi), katero je samo 2,5€/dan na triglavu in za vse ostale težje stvari, kot so operacija, smrt, invalidnost.
Torej od gipsa, longet, bergel, ne bo novcev.
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
in ma gips tri tedne. posebej ni zavarovan, je pa verjetno po meni ... a je upravičen do kakega drobiža za sladoled?
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Po tebi je zavarovan osnovno in dodatno zdravstveno...
Če ni sklenjeno nezgodno zavarovanje zanj, potem nima nobenega nadomestila, nekatere zavarovalnice imajo pakete kjer so zavarovani straši in še otroci po starših, tam po navadi ni dnevnega nadomestila...
Važno da ni ob prst, roko,... dnevno nadomestilo je neka razvada, da nekaj dobi če se poškoduje, napačno sporočilo, otroka raje dobro zavaruj za invalidnost, saj če se mu kaj zgodi, veš koliko pomoči dobiš iz socialnega zavarovanja za to?
Pa čim prejšnje okrevanje želim!
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Citat:
Uporabnik bade25 pravi:
preveri, če sličajno ni v šoli (vrtcu) nezgodno zavarovan. Jaz sem v svojih cajtih dobil za podobno poškodbo preko šolskega zavarovanja za sladoled
Koliko si sedaj star, 10 let?