pubec si je zvil prst ...

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
in ma gips tri tedne. posebej ni zavarovan, je pa verjetno po meni ... a je upravičen do kakega drobiža za sladoled?

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.261
4.843
113
Po tebi je zavarovan osnovno in dodatno zdravstveno...

Če ni sklenjeno nezgodno zavarovanje zanj, potem nima nobenega nadomestila, nekatere zavarovalnice imajo pakete kjer so zavarovani straši in še otroci po starših, tam po navadi ni dnevnega nadomestila...

Važno da ni ob prst, roko,... dnevno nadomestilo je neka razvada, da nekaj dobi če se poškoduje, napačno sporočilo, otroka raje dobro zavaruj za invalidnost, saj če se mu kaj zgodi, veš koliko pomoči dobiš iz socialnega zavarovanja za to?

Pa čim prejšnje okrevanje želim!

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Ma nezgodno zavarovanje je itak nateg. Toliko malo ven dobiš, da ima otrok več če mu vsak mesec daš tisti drobiž namesto za premijo, za tringelt.
Pri nezgodnem dobiš za bolnišnični dan (torej mora prespati v bolnici), dnevno nadomestilo (če ne more opravljati redno dnevnih obveznosti, šolo lahko hodi, torej nič ne dobi), katero je samo 2,5€/dan na triglavu in za vse ostale težje stvari, kot so operacija, smrt, invalidnost.
Torej od gipsa, longet, bergel, ne bo novcev.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
saj ne gre za neki dnar. pač, spomnim se, ko sem bil sam majhen in sem mel gips, sem potem nekaj drobiža dobil, kar je bilo zame ves svet, ker sem si lahko sam kupil čokolado :)
ma pa garfild prav, itak sporočilo ni pravo.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.548
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Zakaj pa potem zavarovalnica ponuja tak tip zavarovanja, če je razvada in "sporočilo ni pravo"?

To da oni malo več lahko računajo, ker dobiš "super" paket pa je pravo sporočilo. Pa še očitno obstajajo plačniki zavarovanja, ki pozabijo, da bi lahko kaj dobili.

Ni čudno, da so zavarovalnice iz stekla in marmorja:)

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
Nezgodna zavarovanja so tudi zraven pri TTRjih in še kup takih in drugačnih članrinah ..malo rpeveri,kje vse si noter, pa jim cukni kaj nazaj.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
brunobruno pravi: >>>Ma nezgodno zavarovanje je itak nateg.<<<

Res je.
nahrung002.gif

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
sajkek, slučajno veš, koliko bi dobil markomanov pubec pri takšnih zavarovanjih? >>>TTRjih in še kup takih in drugačnih članrinah .<<<<
grims-1.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.261
4.843
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Nezgodna zavarovanja so tudi zraven pri TTRjih in še kup takih in drugačnih članrinah ..malo rpeveri,kje vse si noter, pa jim cukni kaj nazaj.

Največji problem in težava ter nezadovoljstvo pri zavarovanjih je nepoznavanje le teh... nekje ponujajo še gratis tako ali ovako zavarovanje, de se več sliši, predvsem če je "zastojn".... ko pride do nečesa, pa stranke iščejo ali so kaj zavarovane ali ne,
če je to samo zavarovanje pri karticah, so seveda razočarane...

Vsa zavarovanja ki so prikjučena na razne kreditne kartice običajno krijejo samo 100% invalidnost (in nič manj) v zneskih od par tisočakov do par dest tisočakov in nezgodno smrt kakšna dva tisočaka, ...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
sajkek, slučajno veš, koliko bi dobil markomanov pubec pri takšnih zavarovanjih? >>>TTRjih in še kup takih in drugačnih članrinah .<<<<
grims-1.gif

nimam pojma, vem pa da marsikje tišijo to poleg (bančno kartico imam zaradi plačevanja ne zaradi zavarovanja recimo). Lahko zaradi mene proba tudi na lansko smučarsko karto, kaj iztržit.
evil.gif

bade25

Pripravnik
17. sep 2012
104
0
16
preveri, če sličajno ni v šoli (vrtcu) nezgodno zavarovan. Jaz sem v svojih cajtih dobil za podobno poškodbo preko šolskega zavarovanja za sladoled
smile-1.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.261
4.843
113
Citat:
Uporabnik bade25 pravi:
preveri, če sličajno ni v šoli (vrtcu) nezgodno zavarovan. Jaz sem v svojih cajtih dobil za podobno poškodbo preko šolskega zavarovanja za sladoled
smile-1.gif

Koliko si sedaj star, 10 let?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

LoL, pri takšnih zadevah dobiš zraven nezgodna zavarovanja, ki niso vredna počenega groša. Kot prodajni argument za kartico si omislit so pa povsem ok, to pa ja.

Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
grims-1.gif

nimam pojma, vem pa da marsikje tišijo to poleg (bančno kartico imam zaradi plačevanja ne zaradi zavarovanja recimo). Lahko zaradi mene proba tudi na lansko smučarsko karto, kaj iztržit.
evil.gif

Če nimaš pojma - zakaj se potem oglašaš?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Ma nezgodno zavarovanje je itak nateg. Toliko malo ven dobiš, da ima otrok več če mu vsak mesec daš tisti drobiž namesto za premijo, za tringelt.
Pri nezgodnem dobiš za bolnišnični dan (torej mora prespati v bolnici), dnevno nadomestilo (če ne more opravljati redno dnevnih obveznosti, šolo lahko hodi, torej nič ne dobi), katero je samo 2,5€/dan na triglavu in za vse ostale težje stvari, kot so operacija, smrt, invalidnost.
Torej od gipsa, longet, bergel, ne bo novcev.

Prosim, če ne zavajaš drugih uporabnikov foruma, katerim so nezgodna zavarovanja tuja tako kot tebi. Nezgodna zavarovanja niti približno niso nateg, mi ja pa povsem jasno, da tako gledajo na to tisti, ki ne poznajo pravega namena nezgodnega zavarovanja oz. imajo sklenjeno sebi ter svojim potrebam neprimerno nezgodno zavarovanja, nato pa naslednjih 7 let po doživeti nezgodi razlagajo okoli za kakšen nateg gre.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
in ma gips tri tedne. posebej ni zavarovan, je pa verjetno po meni ... a je upravičen do kakega drobiža za sladoled?

Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Po tebi je zavarovan osnovno in dodatno zdravstveno...

Če ni sklenjeno nezgodno zavarovanje zanj, potem nima nobenega nadomestila, nekatere zavarovalnice imajo pakete kjer so zavarovani straši in še otroci po starših, tam po navadi ni dnevnega nadomestila...

Važno da ni ob prst, roko,... dnevno nadomestilo je neka razvada, da nekaj dobi če se poškoduje, napačno sporočilo, otroka raje dobro zavaruj za invalidnost, saj če se mu kaj zgodi, veš koliko pomoči dobiš iz socialnega zavarovanja za to?

Pa čim prejšnje okrevanje želim!

To je to
467716-post_slo.gif
Vse ostalo je zgolj odkrivanje tople vode.....

bade25

Pripravnik
17. sep 2012
104
0
16
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Citat:
Uporabnik bade25 pravi:
smile-1.gif

Koliko si sedaj star, 10 let?

ne, drugo leto bom 4 pa pol, pa sem pač malo hitreje začel pisat.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Takšna zavarovanja v pubecevem primeru ne prinesejo niti EURa. En primer:

Zavarovanje krije nezgodno smrt in popolno trajno invalidnost kot posledico nezgode. Imetniki plačilnih kartic so nezgodno zavarovani za:
primer nezgodne smrti v višini 1.252 EUR,
primer 100-odstotne trajne invalidnosti v višini 6.260 EUR.
http://www.nlb.si/placilne-kartice-zavarovanje

nahrung002.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
Dam sem samo idejo. NE se pa usajat. Matey (kolega ki to ni) je lep primer za to.