Psarna blackrock siscia

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Zanima me ,če kdo pozna zgoraj navedeno psarno ?
Psarna poseduje FCI certifikat.
Kinologi ,poznavalci prosim za nasvet ,če je to psarna kot se spodobi ?

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
FCI certifikat za psarne ne obstaja. Tisti znakec verjetno pomeni, da imajo vzrejno dovoljenje; standarde za vzrejna dovoljenja namreč postavlja FCI.

Prvo, kar sem opazil je, da imajo razstavne linije labradorcev. Sicer stvar izbire a jaz imam raje agilnega psa.

Če iščeš labradorce lahko "naše" povprašam koga priporočajo.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Hvala za odgovor. Bi pa te prosil ,če lahko klikneš na link in pogledaš njihovo stran. Hvaležen bom za vsakeršno mnenje.
http://blackrocks.org/

Saj sem pregledal in na osnovi tega podal tudi opažanje (razstavne linije). Ne vem pa, kako delajo - dva psa in en kup psic, za nobeno se ne ve koliko legel je imela... lahko izkoriščajo pse; lahko tudi ne. Osebno bi iskal alternativo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če so jim razstave res full pomembne, in se ti s tem ne misliš ukvarjat, ti ga mogoče sploh prodat ne bodo hotli.
tako izkušnjo sem sam doživel, ko sem nabavljal svojga kosmatinca (druga pasma).
glede na spletno stran se mi zdi psarna veliko bolj urejena kot "moja".
edino res ni družinskega drevesa.

a je to tovj prvi pes in si ga vsi res želite:)?

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Ne ni moj prvi pes. Tretji labradorec bo. Za prodajo je dogovorjeno psi so rodovniški z vsemi pripadajočimi papirji vključno z slikami kolkov.
Na raztave ga ne bom vozil. Ampak rodovnik je zame zelo pomemben . Družinski drevo je pač ni objavleno na spletu.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Da ne odpiram nove teme ,kaj vse potrebujem pri uvozu psa iz HR ,da ga lahko pri nas vpišem v rodovno knjigo ?