Ma jebo vas citroen in psa grupa.... Še 2. leti nazaj niso vedli avta vkup dat da bi pomik elekričnih stekel delal a zdaj pa bodo električare štancali .....
Če se prav spomnim, je Opel v PSA prišel brez EV. Ampere-e takrat niso več imeli. Sicer pa Je bila Ampera na trgu od 2017, PSA pa je imel C Zero / Peugeot iOn od ... hmmm ... 2010, se mi zdi (OK, od Mitsubishija, a vseeno).
Corsa je pa na pred-Opel-PSA platformi.
Seveda drži da Ampera ni šla v PSA, vso znanje pa so proč gledali.Ampere GM ni dal v paketu to ziher.
kaj maš tlo zaena prevozna sredstva?No, moj PSA 3 leta star, pa zaenkrat kar dela. Pa en 10 let star se tudi ne da, da bi clovek "nujno" kaj novega kupil...
Torej samo Renault, Toyota in Honda (soft hibridi), pa že nič več ne ostane, kar bi delali električne avte več kot 10 let.Kaj ima blue hdi, ki je isti že ene 15 let z malo dodelavami z elektro avtom. Še ta HDI so PSA zafural, zdej bodo pa kr naenkrat iz nič štromarja naredl. Ne ga srat. Čez 2 generaciji, zdej pa zagotovo tega ni za kupt.
Kaj ima ze igi za enega francoza. A ni tudi neke tezave ze omenjal(al na fb?)
Si poizkusil menjat servis - ker to je mene totalno odvrnilo od Pižoja - nesposobni serviserji - res da je bil soft hibrid, pa še zaleten preden smo ga dobili, ampak da noben ni hotel niti pošteno pogledat, pa dat oceno popravila je bilo pa tu mač.- Električna prtljažna vrata se občasno ne odprejo (se odprejo 5cm in se ustavijo). Rešitev je ročno zapiranje, zaklepanje avta in potem poskusiš še 1x. Rešujejo že skoraj eno leto in dobivajo smešna navodila iz centrale kaj naj še poskusijo. Je pa hecno, ker dela tudi 14 dni OK, potem pa naenkrat pri vsakem drugem odpiranju ne gre več.
Si poizkusil menjat servis - ker to je mene totalno odvrnilo od Pižoja - nesposobni serviserji - res da je bil soft hibrid, pa še zaleten preden smo ga dobili, ampak da noben ni hotel niti pošteno pogledat, pa dat oceno popravila je bilo pa tu mač.
Pretiravaš... mogoče je 10k dražji zaradi tega, ker je EV. Ostalo je pa inflacija. ICE 208 s podobno opremo je verjetno zelo blizu 25k.Od tisith 35 jurjev, je pa itak 20 jurjev, ki padejo na baterijo.