prve nadaljevanke/nanizanke na računalniku

kajn

Guru
5. okt 2007
2.782
1.613
113
Iskajoč brata
ziv

Že nekaj časa se probam spomnit katere nadaljevanke so se prve pojavile na računalnikih.

Moj spomin gre nazaj do Prison break-a, sam vem da nisem s tem začel.

Imate kej boljši spomin?

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
freshon.tv tukaj lahko najdeš informacije o starih nanizankah (tudi 40 let) in te so bli vsekakor pred Prison break
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
kajn ima verjetno v mislih nadaljevanke, ki so se sproti ob izidu pojavile na internetu.

Glede filmov se spomnim kot enega prvih Blade (1998), obstajal je v Video CD kvaliteti in je šel na 2 CD-ja.

Mogoče je bil X-Files prvi glede na veliko popularnost v tistih letih. Kateri deli so bili prvi pa bogve...

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Jaz se za film prvega spomnim , da sem ga dol potegnil Antz . Nadaljevanka je pa bila ena prvih Friends.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.443
3.751
113
Star Trek: TNG / Voyager / DS9 iz kanadskega SpaceTV, mogoče.

Sicer pa je bila prva nadaljevanka na računalniku verjetno Mandy .. je imela dva dela ... Mandy pa More Mandy ... ampak tega se res samo še starine spomnijo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Sicer pa je bila prva nadaljevanka na računalniku verjetno Mandy .. je imela dva dela ... Mandy pa More Mandy ... ampak tega se res samo še starine spomnijo.

Na začetku je bila barvna slikca in na koncu so bile barvne kockaste slike ko ga je izvlekel, katere so se ponavljale.

Nisem starina.
tongue-1.gif

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
Budi ja tega se spomnim - pomoje sva imela še isti vir takrat
wink-1.gif

lp Avi

Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Star Trek: TNG / Voyager / DS9 iz kanadskega SpaceTV, mogoče.