Prvaliga 2011/2012

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.551
1.084
113
Titograd
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj je Mariborčani, danes ste si naredili sramoto z tretjeligašem!

Ta tretjeligaš je nalomil Domžale 5-0, to je sramota, ne pa remi. Zavrč ima več kot pol bivših igralcev Drave in Nafte
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

jaz sem skoraj s ceste zapeljal, ko sem slišal pesem in Tinečeka
smile-1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Nima veze, pismo, tepe jih nafta tepe jih Zavrč z Brago pa igrajo 1:1 pa sem bil prepričan,da bodo pušnili že ob poštenem sojenju.
Eni izmed tistih na katere nikoli ne bi stavil

I

Izbrisan uporabnik 474

Klasična "hiba" v skoraj vseh SLO športih. Kakor hitro imajo vlogo favorita, pogrnejo. Slabši je nasprotnik, bolj verjetno je, da bodo izgubili...

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
v petek čistilna akcija v vijolčni bajti - za vsak kos zelenega oblačila ki ga prineseš, dobiš eno karto za tekmo
grin1.gif

oblačila bodo podarjena rdečemu križu ljubljana
evil.gif
467716-post_slo.gif

prvo sm mislu da se zajebavas , dans pa cujem po radiju da je res LOL jutr od 7:30 naprej delijo v vijolcni bajti karte za tekmo če prneses en kos zelenih cot ki jih bojo poslali v LJ na rdeč križ

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
Jep...

Apollo8: zakaj Policija ne posreduje? A se mora spet uničiti 100 stolov in delati stroške? Kdo to plača?

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Sj kukr Laurenčič pravi so že po poti pospravili 60 razgretežev. Pomoje bi mogla Olimpija plačat (kukr MB za škodo v Stožicah), itak se pa na koncu leta škoda izenači, oba kluba pa morta plačat krovni organizaciji za kazni =).

No kukr vem je klub Olimpija kot najemnik Stožic mogu vse sam plačat, pol se pa meniti z mariborčani in SNL da jim povrnejo za škodo.

Evo enga "heroja".... Gre provocirat... tazga za par let v čuzo pa prepovet vstopa na stadione...