Prva žrtev Stožic

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Nam je že vse jasno, predvsem to, da se vam od 2. februarja vse na glavo sesipa.
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.756
113
pri taščici
Ja tudi jaz sem si mislil svoje ko sem videl Srčnika na TV. A je Plut? še z njim? Včasih sta vedno skupaj hodila.
rolleyes-1.gif

Sicer ne vem kako "posluje" danes, sem dobil občutek kako je pred leti.

Nazadnje urejeno:

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Nam je že vse jasno, predvsem to, da se vam od 2. februarja vse na glavo sesipa.
evil.gif

Ne veš pa niti tega, kako je glede plačil v gradbeništvu med gradbeniki samimi. Kompenzacije & co... Če se je nekdo kle opekel, naj ne jamra preveč, ker bodo njegovi oponenti skoraj sigurno še kakšne številke izkašljal.

Tisti izrojeni primer, ki ga pa omenjaš, je pa kanonfuter za umobolno in senzacij željno rajo. Čudno, da je zadeva sploh šla mimo BB in njene družinske firme aka 'državno tožilstvo' Pa ne mislim tu 'vadit' KK. Samo glede na stranko, iz katere prihajajo interpelacije, je očitno, da si nekdo že skrajno želi diktature. Nisem za stranke kot so SD, LDS, Zares, SLS še manj, žal mi je pa 'politikov', ki so obupali in zapustili le to, praktično na pragu svojega vstopa v resno politiko. Poznam dve osebi, ki sta počasi hoteli vstopiti v politiko, vendar so jima kmalu dali vedeti, da tam ni prostora za poštene ljudi. Začeli so jima tudi groziti in sta nato opustila vse ideje o ukvarjanju s politiko. Večina groženj je bila iz 'Hrasuplja'. Potem ti je vse jasno.

Aja, ta dva, ki ju zgoraj omenjam, se med seboj ne poznata, niti nista bila v isti stranki. Mi je pa žal, da sta obupala. To so ljudje, ki dejansko dajo od sebe 100% in niso namazani z vsemi žavbami.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Jest pa mislim, da je cas, da ljudje malo zaropotajo. In to ne z jezikom ampak svincem. Ker tole pa presega ze meje dobrega okusa, etike in se marsicesa. Aja, pa vsesplosen upor, na cesto pa stalo narest. Aja, da se ne bo kdo vtaknil v favoriziranje levih, desnih, jaz sem za popolnoma novo garnituro oz. diktaturo. Tole nas vraca v bolj zahojene in zajebane drzave, ki se samo zelijo predstavljati kot evropske s fancy trgovinami, avtomobili in vsem ostalim.

Aja, pa da je meni nekdo dolzan par miljonckov eur in se mi smeji v ksiht drug dan poiscem fante, ki uredijo zadeve. Dober clanek je bil tudi v Dnevniku dva dni nazaj se mi zdi.

Evo nasel, in potem tipu v posmeh dajo 10k eur. Ja lastnorocno nekomu prisolim dve okol kepe. http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042342204

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Po domače povedano: tako kot je preveč prevoznikov je preveč gradbenikov za sedanje razmere in prav je, da propadejo.
Tako je v poslu. Ko gre vse gor se zaposluje, odpira nova podjetja, pridobiva nove posle. Ta del zgodbe je vsem normalen in toliko, da akterji posla ne pričakujejo, da bo trend prisoten v večnost.

Ko se zgodba obrne pa taisti ljudje cvilijo in krivijo vse druge za lastno napako - pomanjkanje IQ. Če bi imeli malce pameti bi vedeli, da se bo nekoč trend spremenil in bo šlo navzdol in bi na to računali.

Včeraj se je zaposlovalo, danes se odpušča. Kaj bo jutri pa se tudi ve - ponovna rast, le da bo štartna osnova rasti dosti nižja kot je bila štartna osnova padca. Temu se po domače reče nihanje.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Ti imaš pa čisto primeren nickname za tole temo.
evil.gif

A je župan po novem kriv za vsako smrt v mestni občini?
bonk.gif
Včeraj je nekdo umrl v UKC. Zdravniki so (recimo) naredili vse, torej je zagotovo kriv župan.

Pa kje ljudje pobirate tako bolane in nelogične zaključke?

Jankovič med drugi pravi: " ...To je projekt (Stožice, op. a.), v katerega sem zelo močno vpleten..."
http://www.finance.si/273705/Sto%BEice-rastejo-tudi-brez-denarja

Ampak goreči vernik tega seveda ne verjame. Jankoviæ je nedolžen, brezmadežen in spolh svetniški.

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.301
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Škoda, da je samo sebe fental. Je imel lepo priložnost, ko si enkrat tako na koncu z živci postaneš neverjetno močen. Saj si pa ja v gradbeništvu, verjetno lahko dobiš eksploziv in nalogo opraviš tako kot so te plačali, torej negativno z škodo. Ali pa kar vržeš v luft hišo neplačnikov. Kaj ti pa bodo, itak misliš naret samomor.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Kruto v tej zgodbi je samo to, da se je moški odločil in svet zapustil sam. Če bi mene že prignali tako daleč, da bi se odločil za samomor, pred tem popeljem s seboj še kar lepo število odgovornih... S tako potezo bi naredil več reda na tem področju kot cela politična elita od osamosvojitve naprej. Bi se preostali ''odgovorni'' verjetno lepo zamislili, preden bi spet uganali kaj podobnega... in čakali, kdaj se bo naslenjemu srgalo...

Floki

Guru
6. sep 2007
10.111
3.172
113
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Kruto v tej zgodbi je samo to, da se je moški odločil in svet zapustil sam. Če bi mene že prignali tako daleč, da bi se odločil za samomor, pred tem popeljem s seboj še kar lepo število odgovornih... S tako potezo bi naredil več reda na tem področju kot cela politična elita od osamosvojitve naprej. Bi se preostali ''odgovorni'' verjetno lepo zamislili, preden bi spet uganali kaj podobnega... in čakali, kdaj se bo naslenjemu srgalo...

x 2

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Jankovic kriv ali ne, vsak dan je tam. Videl in vedel je kaj se dogaja in bi lahko kaj ukrepal ce mu je do tega. Ocitno mu ni, ocitno se mu gre samo za to da se zadeva dokonca, da si lahko pribori se en mandat.

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

X3

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Se strinjam. V tej državi je učinkovita le še šok terapija in strah oblastnikov. Torej je treba poskrbeti, da jih bo strah, ne samo zase, tudi za njihove družine.