Bounjour!
Ker mi je bilo lansko leto ful fajn potovat z avtom po Toskani, sem letos šla v Provanso. Iz Kopra sem prečkala Italijo in prvi dan kampirala v Ventimiglia na meji s Francijo. Naslednji dan zjutraj sem prečkala mejo in fotke govorijo naprej....
MENTON in prvi skok v morje letos
Kanjon reke Verdon, pazite na domačine - vozijo po ozki cesti kot pr norcih
in pogled na jezero Sainte Croix
Au Petit Marche ob cesti, kupila francosko bageto pa litr vode
Najdražja kava v mojem lajfu v mestu Gordes bogu iza nogu
Polje sivke in Abby de Senaque
Vandalizem na gredici lavande
nisem bila jaz
Rimski amfiteater v mestu Orange in neznosna vročina
Nočitev v mestu Graveson
in bazen za popoldansko namakanje
Tržnica v Saint Remy de Provence -siri
marmeljad za čebele
začimbe
Vasica Les Baux de Provence in gužva turistov
Vincent van Gogh - Cafe la Nuit
in Cafe Van Gogh danes
kopanje na azurni obali in moja malenkost
Cannes in Monaco nisem imela cajta slikat, ker sem čekirala tipe v hudih mašinah zato pa mestece Antibes, nujno morate probat Socco to je mal debelejša palačinka iz čečerike
Na poti nazaj sem prenočila v Piacenci in naslednji dan ogledala Verono in v Kopru pogledala na števec - prevozila sem 2400 km.
Počitnice so bile zlo pestre, mal sem se clo poredila, ker nisem navajena jest zajtrkov, v Franciji pa dobiš vse živo navsezgodaj za pod zob in pol se ne morš upret. Med slikam se skriva tiskarski škrat za kar se že v naprej opravičujem.
Au revoir
majč
Ker mi je bilo lansko leto ful fajn potovat z avtom po Toskani, sem letos šla v Provanso. Iz Kopra sem prečkala Italijo in prvi dan kampirala v Ventimiglia na meji s Francijo. Naslednji dan zjutraj sem prečkala mejo in fotke govorijo naprej....
MENTON in prvi skok v morje letos
Kanjon reke Verdon, pazite na domačine - vozijo po ozki cesti kot pr norcih
in pogled na jezero Sainte Croix
Au Petit Marche ob cesti, kupila francosko bageto pa litr vode
Najdražja kava v mojem lajfu v mestu Gordes bogu iza nogu
Polje sivke in Abby de Senaque
Vandalizem na gredici lavande
Rimski amfiteater v mestu Orange in neznosna vročina
Nočitev v mestu Graveson
in bazen za popoldansko namakanje
Tržnica v Saint Remy de Provence -siri
marmeljad za čebele
začimbe
Vasica Les Baux de Provence in gužva turistov
Vincent van Gogh - Cafe la Nuit
in Cafe Van Gogh danes
kopanje na azurni obali in moja malenkost
Cannes in Monaco nisem imela cajta slikat, ker sem čekirala tipe v hudih mašinah zato pa mestece Antibes, nujno morate probat Socco to je mal debelejša palačinka iz čečerike
Na poti nazaj sem prenočila v Piacenci in naslednji dan ogledala Verono in v Kopru pogledala na števec - prevozila sem 2400 km.
Počitnice so bile zlo pestre, mal sem se clo poredila, ker nisem navajena jest zajtrkov, v Franciji pa dobiš vse živo navsezgodaj za pod zob in pol se ne morš upret. Med slikam se skriva tiskarski škrat za kar se že v naprej opravičujem.
Au revoir
majč
Nazadnje urejeno: