Protidržavna demonstracija

Agent007

Zelenc'
20. sep 2009
29
23
3
Ne, gnila jajca bomo dostavili v Capitale de l'Europe, ki nič ne ukrene in dopušča, da so med vodstvom EUja tudi taki izpirjenci kot je našal vlada.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
Ideja sploh ni napačna. Ampak kaj če nas ne bo dovolj da bi naredili krog okoli parlamenta? Kateri termin imaš v mislih?
Termin naj ostane skrivnost, da nasprotniki ne bodo preveč pripravljeni (termin bomo dogovorili po pm).
Kar se tiče mase folka - treba je obveščati po mejlih in vabiti na ta spontan sprehod okoli parlamenta
wink-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
a krog boste naredili okrog parlamenta in se igrali gnilo jajce

Ma daj ne razbijaj jajc iz "sterilne pisarne v Bruslju", ker živiš v Bruseljskih uradniških oblakih. Pizdarija se vedno rodi iz male zadeve. Ta pa ni tako majhna!
Kmetje v Franciji zaprejo vse državne ceste s traktorji, če se odkupna cena pšenice zniža za 0,1€.

Treba je imet jajca pa it na ulico, situacije s tako skorumpirano bando še nismo doživeli odkar Slovenija obsatja kot samostojna država.

Ljudje imajo vsega dosti, resno (sam take mržnje še nisem občutil, kot jo sedaj), se čuti. In ni hudič, plamen se lahko zaneti v požar..., zdaj je čas!

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Ne samo proti vladi, ker ta je le vrh ledene gore.
Dejansko, demonstracije proti državi - takšni kot je sedaj in so jo uspeli narediti VSI politiki VSEH parlamentov do sedaj.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.348
7.434
113
vodni top čaka na griču

do parlamenta ma s spremstvom 20 min ljubljanski PPE se zbere v 1,5 ure, cez pol ure prideta se kranjski in celjski, popolnjena je specialna enota...hm ja no nekje 3 ure pa bo trg republike spet mirno okolje kjer bodo narkiči fehtali za šus =)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
ja full dobr...

res ne vem, zakaj je potrebno takoj razmišljati o razganjanju folka, ki hoče samo povedati, da v tej naši deželici že nekaj časa stvari ne potekajo ravno tako, kot naj bi....

res ne razumem tega. nič čudnega da je pol vedno na demonstracijah tko like 100 ljudi, pa še od teh 100tih jih je 60 veselih in pijanih pa se obnašajo kot da so na veselici. krneki.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.348
7.434
113
Zato ker v tej državi velja nek red a veš. Zato ker verjamem, da bi ti popenil, ko bi en od teh demonstrantov hotel vržt kamen proti parlamentu pa bi kamen priletel v tvoj avto (pač mu ne bi zneslo).

In ta red predvideva da se demonstracije prijavi, organizator mora tudi sam poskrbeti za varovanje. Če pa je nekaj nenajavljenega se to ne obravnava kot klasične demonstracije ampak kot možno varnostno grožnjo državnemu zboru. In ti kot davkoplačevalec plačuješ policijo zato da skrbi za red. ker veš, če bodo oni popackali npr. fasado državnega zbora bo to šlo iz tvojega žepa (in iz žepa vseh ostalih ki plačujemo davke).

Moj post je bil ciničen ker ne verjamem da sploh bo kaj iz tega. Tudi odzivni časi so pisani na pamet ampak je pa dejstvo da če do tega pride da bo vsekakor reakcija. če jih bo 100 gotovo ne bo vodnega topa (bo pa morda par ulic stran) jih bodo pa seznanili s tem da kršijo zakon in organizatorja kaznovali.

V glavnem jaz ne verjamem da sploh bo kaj iz tega, ostalo sem ti pa pojasnil mislim da.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
vodni top čaka na griču

do parlamenta ma s spremstvom 20 min ljubljanski PPE se zbere v 1,5 ure, cez pol ure prideta se kranjski in celjski, popolnjena je specialna enota...hm ja no nekje 3 ure pa bo trg republike spet mirno okolje kjer bodo narkiči fehtali za šus =)
V eni uri, še predno tvoji specialci čevlje zavežejo, bo vsega konec.
Ker to ne bo vandalski razgrajaški miting, ampak gruča sprehajalcev, ki si z zanimanjem ogleduje stavbo parlamenta in zraven malo komentira.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.348
7.434
113
No še ti si preberi moj post zgoraj pa bo. Pa vsem petim želim prijetno sprehajanje =)

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Ej, tu ne bo nobenega organizatorja, ker si bodo slučajni sprehajalci spontano ogledovali parlament - ti je treba narisat? A na Trgu svetega Petra turiste z vodnim topom špricajo?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Zato ker v tej državi velja nek red a veš. Zato ker verjamem, da bi ti popenil, ko bi en od teh demonstrantov hotel vržt kamen proti parlamentu pa bi kamen priletel v tvoj avto (pač mu ne bi zneslo).

prvo kot prvo - to nebi smele biti nasilne demonstracije..

in drugo kot drugo... red? kakšen red? si mislil tistega za navadne smrtnike kot sem jaz?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.348
7.434
113
Madafaka če je tako kot pišeš pol ne boš ravno demonstriral.... čudakov je pa po ljubljani vedno polno tako da niti atrakcija ne boste =)

Matey, ja red, tak ki velja zate, zame in za vse ostale. Pa ne mi zdaj tu s psi operirat ker tocno ves kak red sem imel v mislih.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
nisem imel psov v mislih ampak enostavno dejstvo, da bom jaz za svoja dejanja definitivno odgovarjal, kdo drug pa ne. in to v kao pravni državi, enaki za vse. sej je ql.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Boš trdil, da je red za vse?
Jaz se naprimer nisem še nikoli peljal mimo kolone po odstavnem pasu, sploh pa ne z modro lučko (če navedem samo najbolj nedolžen primer reda in "reda").

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Madafaka če je tako kot pišeš pol ne boš ravno demonstriral.... čudakov je pa po ljubljani vedno polno tako da niti atrakcija ne boste =)

Sploh pa špijunom ne mislim razlagat.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
In kaj misliš da bo z menjavo politikov drugače ? Vsak, ki ima idejo, da bi rad vodil narod, ga je takoj treba strpati v norišnico.