Protestniki ob 12h pred Kučanovo hišo

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ahaa. Lej, sej neke vrste se je hotel odviti. Sam.....
Enkrat smo že predebatiral. V grobem povedano, se je Yu razpadla zaradi tujih velesil. Vzrok: nam je znan. Vsi mi, smo bili pa samo orodje. In tem tujcem je bilo vseeno ali se razbijemo po republikah ali po veri ali po nacionalnosti. Glavno da se. In ker je hotel vsak svoje se je nenormalno klalo. Kje je tukaj Slo?? Niti ni bila pomembna...Yugonostalgiki bi naredilo to, kar ti omenjaš. Kar so delno tudi delali. Do konca Vukovarja. (vsaj tisti major je tako mislil) In do tukaj, bi bilo lahko v Slo zlo krvavo. Pa ni bilo. Naprej je spet zgodba znana.... Trije se niso mogli zmenit in so šli v vojno. Slo je bila čista glede teritorij. Mislim, da je samo ena vas v SLo, kjer so prebivalci druge narodnosti. Bojanci, če se ne motim.
Scenarij je bil enak, kakor drugje po svetu. Oborožijo, skregajo ljudi med sabo, da se sami med sabo potolčejo. Pa ktermu mal pomagajo, če treba..... (dokler zadeva ne uide nadzoru)

Sam ste bli pa tud eni derpeti........stari vas je odgojio u bratstvu i jedinstvu.......trpu vam pare u usta i guzico........ne brini...polako.....sredit čemo......na šihtih se niste nikol orosili čela.......

In potem vas uspe KAO enmu tujcu skregat med sabo v peskovniku? Kilava Alan Ford generacija ste.....

Poglej Amerose.....še večji mashup narodov....tutti frutti...ni da ni...a ko himna poje...pa se zastava diže......stojijo mirno z roko na srcu!

Navadni švaleri amaterski ste bli
aplauz.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Janez_Krajnski pravi:
Telex, očitno si se še zibal v modih, ko so Kučan, Drnovšek, Sonja Lokar in še nekateri nosili glavo v torbi, ko so hodili na pogajanja v Beograd.
hysterical-1.gif

PS-si ziher, da je oseba katero imaš za očeta tvoj biološki oče? Vprašaj mamo, če je kdaj spoznala kakšnega telexa
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.333
7.388
113
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Janez_Krajnski pravi:
Telex, očitno si se še zibal v modih, ko so Kučan, Drnovšek, Sonja Lokar in še nekateri nosili glavo v torbi, ko so hodili na pogajanja v Beograd.
hysterical-1.gif

PS-si ziher, da je oseba katero imaš za očeta tvoj biološki oče? Vprašaj mamo, če je kdaj spoznala kakšnega telexa
evil.gif
Ne bi ti skodilo ce bi te en mal cez roke spustil.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ahaa. Lej, sej neke vrste se je hotel odviti. Sam.....
Enkrat smo že predebatiral. V grobem povedano, se je Yu razpadla zaradi tujih velesil. Vzrok: nam je znan. Vsi mi, smo bili pa samo orodje. In tem tujcem je bilo vseeno ali se razbijemo po republikah ali po veri ali po nacionalnosti. Glavno da se. In ker je hotel vsak svoje se je nenormalno klalo. Kje je tukaj Slo?? Niti ni bila pomembna...Yugonostalgiki bi naredilo to, kar ti omenjaš. Kar so delno tudi delali. Do konca Vukovarja. (vsaj tisti major je tako mislil) In do tukaj, bi bilo lahko v Slo zlo krvavo. Pa ni bilo. Naprej je spet zgodba znana.... Trije se niso mogli zmenit in so šli v vojno. Slo je bila čista glede teritorij. Mislim, da je samo ena vas v SLo, kjer so prebivalci druge narodnosti. Bojanci, če se ne motim.
Scenarij je bil enak, kakor drugje po svetu. Oborožijo, skregajo ljudi med sabo, da se sami med sabo potolčejo. Pa ktermu mal pomagajo, če treba..... (dokler zadeva ne uide nadzoru)

Sam ste bli pa tud eni derpeti........stari vas je odgojio u bratstvu i jedinstvu.......trpu vam pare u usta i guzico........ne brini...polako.....sredit čemo......na šihtih se niste nikol orosili čela.......

In potem vas uspe KAO enmu tujcu skregat med sabo v peskovniku? Kilava Alan Ford generacija ste.....

Poglej Amerose.....še večji mashup narodov....tutti frutti...ni da ni...a ko himna poje...pa se zastava diže......stojijo mirno z roko na srcu!

Navadni švaleri amaterski ste bli
aplauz.gif
Spet si pokazal svoje neznanje. Žal, ampak takšen si.
Kar se tiče šihtov. Delalo se je, danes pa ni služb. Kolk dokazov hočeš.
Če bi znal brati, je ta po tvoje eden tujec (verjetno ti to kužiš kao en auslender) skregal še vsakega, kjer zadnja leta divjajo vojne. Ja vsi so po tvoje "šugavi".
Napisal si spet bedarije. Pa še Amerje omenjaš , kako so cool, pa so prvi, ko treba tujo kri prelit...
stupid-1.gif

Pojma nimaš

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Dobr res sem mogoče malo po ovinkih odpisal....

Point: kako ste lahko VI....zlata generacija pionirčkov......sedaj zavednih YUgonostalgikov ki še vedno hodite v Dražgoše poslušat.......pa v Stožice
aplauz.gif
...........kako ste lahko dopustil da je YU tako hitro razpadla?

Vsi ste za na goli otok.......ma jaz bi vas strpal kar na dugi otok.......pa marš na prevzgojo
10.gif

Da mi tkole zanič čuvate tekovine revolucije.......da se pustite enmu "auslenderju" skregat za tren oka.....poglej kako složni so v severni koreji!

Če bi bil Kučan mlajši...pa se bi mu še dal.......bi vam že pokazal vetra
tongue-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Pa če ga ne bi samo denar iz tranzicije pa od orožja zanimal
evil.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
ufff , pa dejmo....
te tvoji ovinki so speljani v slepo ulico....
O neki zlati generaciji ne bomo. V Dražgoše ne hodim..... V Stožice še manj. (steber gospodarske sramote)
Če se je Yuga razpadla, se ni zaradi navadnih ljudi, ampak zaradi politike. Tako kot se počasi razpada EU.
In plebiscit je pokazal, da SMO bili takrat vsi ZA!!! (na plebiscitu, ne referendumu
grims-1.gif
)
Pa mal več smo naredil za to, da gremo na svoje, kot nekateri, ki iza tipkovnice blebetajo o nečem, za kar nimajo pojma.
Ja, problem je največji v tem, ker nekateri vidite samo janšiste in komuniste.
To, kdo je bil po tvoje ta "auslender" ali "auslenderji" nisi prebral, a ne? Pa da to delajo po celem svetu..
Kako so uspel? Čist lahko. Glede na to, da se pr nas zdaj že skregamo zaradi minimalnih stvari....
Nisem Yugonostalgik! Sem samo eden od tistih 90% al kolk je že bilo, ki smo verjeli, da se bodo slabe stvari iz Yu v Slo izboljšale. Pa še tisto, kar je bilo iz Yu dobro, zdaj ni več V Slo. Kapiraš?? Popravljati napake iz preteklosti, pa so nastale druge, še večje napake.
Ja, goli otok bi moral biti poln. Pa ne turistov.
A ti meni naganjaš nekam z "marš"???
10.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ufff , pa dejmo....

O neki zlati generaciji ne bomo.

Če se je Yuga razpadla, se ni zaradi navadnih ljudi, ampak zaradi politike. Tako kot se počasi razpada EU.

Nisem Yugonostalgik! Sem samo eden od tistih 90% al kolk je že bilo, ki smo verjeli, da se bodo slabe stvari iz Yu v Slo izboljšale.

A ti meni naganjaš nekam z "marš"???
10.gif

Potem trdiš da niste bli tok "zlatni" v YU....

Hm politika...s5 politika.....ampak steber vsega so zadaj le ljudje.....oni bi lahko rešili razpad....ČE bi bilo vse tako kot se VAM (nam) je slikalo cel čas (bratstvo i jedinstvo pa te fore)

Nisi YUnostalgik ampak si eden izmed 90% ki.......... To me spominja na muslimane v YU ki so pri popisu veroizpovedi obkrožili neopredeljen
grin1.gif

Naganjam.......hm...ja kam bi pa ti šel? U Filadelfiju?
hysterical-1.gif