So minuli protesti obrodili prve rezultate? V Slovenj Gradcu obsodili Grabnarja na šest let zapora.... Bodo po njegovi poti šli tudi ostali tajkuni?
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
So minuli protesti obrodili prve rezultate? V Slovenj Gradcu obsodili Grabnarja na šest let zapora.... Bodo po njegovi poti šli tudi ostali tajkuni?
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Tkole bom rekla, sem šla na protest, ker jim je treba povedat in to ponavljat na miren način
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Tkole bom rekla, sem šla na protest, ker jim je treba povedat in to ponavljat na miren način
Kaj misliš, da si gandhi?
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Kaj misliš, da si gandhi?
če že je vsaj nekaj naredila med tem ko si si ti rit grel na kavču
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Zdej pa tkole. Jaz sem direkt iz ljubljanskega protesta dragi Janez Janša in ti sporočam, da nisem zombi niti nobenga nisem videla. Ljudje so mladi, stari, z otroci in hišnimi ljubljenčki, na kolesih, peš, na invalidskih vozičkih, z berglami. In če te ljudi ti imenuješ zombiji, se sprašujem ali ni nemara tvoje mentalno zdravje zrelo za strokovno obravnavo. In ne, nisem pripadnica nobene stranke, nobenega strica nimam v ozadju ampak sem nezadovoljna s tvojim načinom vodenja in tvojo nestrokovno strankarsko ekipo nesposobnežev. Dost vas imam, ejga konc je z vami. Pridem še, dokler ne odstopite!!!!!!!!!!!!!
majč
Kaj pricakovat od cloveka ki je vse tri svoje zenske (oz zadnjo se zmeraj) mlatil kot prasec. Ze 3 krat je imela boga Urska tentamen suicidi.
to še sam nisem verjel dokler nisem slišal od službenih kolegov ki jo dobro poznajo.in tak majmun nam vodi državo.hodi na ambulantno zdravljenje v Graz
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tudi drugi politiki - gospodarstveniki mlatijo svoje ženske, zakaj o njih ne govoriš?
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tudi drugi politiki - gospodarstveniki mlatijo svoje ženske, zakaj o njih ne govoriš?
tako je tudi senko pličanič mlati svojo.da ne bo pomote obsojam vse ki mlatijo ženske
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
To moram kopirati, napisal pa je Alterjevec TIS!
Za danes je npr. SVIZ shod organiziral. Prav tako veterani vojne za slovenijo. In očitno oboji mislijo, da so nad zakoni.
In, če smo že pri veteranih. O njih se je danes veliko govorilo... kako so se uprli proti tistemu, ki si vojno lasti. Lado Lipičnik je dajal intervjuje in razlagal, kako se ne strinjajo z vladno politiko in kako mora vlada odstopiti.
Tisti Lado Lipičnik, ki je bil do danes zaposlen kot svetovalec Predsedniku republike Danilu Türku. S tem postane njihova prisotnost politično motivirana, nespontana... in se tudi vidi zakaj jih je prišlo prišlo za en avtobus in ne več.
S takimi ti prostesti ŽAL res izgubljajo tudi legitimnost.
In s tem, ko se tega nobenemu mediju ne zdi vredno omeniti izgubljajo legitimnost tudi mediji.
Danes je bilo na ulicah manj kot 0,005% prebivalcev. Če odštejemo brezdelneže v Ljubljani (seveda ne vsi a kvazi alternativci, propadli fdvjevci že spadajo sem), vse politično motivirane ipd... je ta številka še veliko nižja.
0,005% ljudstva ne more predstavljati ljudstva ne glede na to, kako glasni so!
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Prejšnji tden je imel mongoloidnega otroka, ta teden mlati ženo, potem ima kliniko v Avstraliji oz. v Grazu (saj je skor enako)...
O tipu kroži več teorij zarote kot o umoru JFKja.