Izredni ukrepi in zakoni, ...v dobrobit narodaCitat:
Uporabnik Ted pravi:
Zakaj točno bi bil totalni spopad množice s policijo v prid Janši? Vlada je po protestih in spopadu s policijo v Mariboru še manj priljubljena.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
livestream offline.
Menda so pa kar borbe.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Lej, dokler v vsaki potezi policije, protestnikov ali zamaskiranov vidite zaroto Janše, si ne morem misliti drugega.
Sej prej nisem videl njega, ampak od tega njegovega zadnjega videa naprej, pa si ne morem pomagat,Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Lej, dokler v vsaki potezi policije, protestnikov ali zamaskiranov vidite zaroto Janše, si ne morem misliti drugega.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Ja neonacisti so zihr plod Turkovega volilnega štaba
Jankoviča sem videl, ....ti si verjetno zamudil, ker so ga pol skurliCitat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Mene pa nekaj zanima. Do sedaj na tiskanih plakatih tipa 'GOTOF SI' nisem še videl enega levega politika ali pa Jankoviča. Se motim?
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Ja neonacisti so zihr plod Turkovega volilnega štaba
Od kod ti ta ideja?
Ne ti mene med žirovce, to je isto kot tebe med cigane, al pa si ti ciganom še bližjiCitat:
Kot Janša pač. Tko kot je rekel dsf. Janša angažiral svojo podružnico iz Žiri.
Ne verjameš meniCitat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Spremljam, kolikor morem, a vseeno; zakaj mislite, da so provokatorji od koga najeti?