Protesti Srbija

B81

22. jul 2007
38.418
11.496
113
Kmetje protest najavijo in se zastoj pricakuje.
Kdo pa je pricakoval od gamadi, da bo vdrla na obvoznico? Kaj ce bi zeni voda odtekla, ti bi pa zadaj stal v avtu ko liček? Vse kul?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.376
-8.973
113
Aha, skozi naslednji ljubljanski zamašek, kamor bi zavili vsi :valjamse:

No, važno je samo, kako si super pokazal dvoličnost. Važno je samo a je naš ali vaš, ko je ta klukca narejena, se pa pogleda, kaj se sploh počne in se zagovarja ali kritizira:aplauz:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.329
6.588
113
Protesta kmetov, jaz nebi ravno enačil z gamadjo, ki je razgrajala po Ljubljani v času covida. Zdaj če jemljemo, gamad za vaše, in kmete za naše, potem pa OK, pa naj bo tako. Vsak normalen bo videl bistveno razliko med enimi in drugimi.

B81

22. jul 2007
38.418
11.496
113
Aha, skozi naslednji ljubljanski zamašek, kamor bi zavili vsi :valjamse:

No, važno je samo, kako si super pokazal dvoličnost. Važno je samo a je naš ali vaš, ko je ta klukca narejena, se pa pogleda, kaj se sploh počne in se zagovarja ali kritizira:aplauz:
valda kake fore so pa to...kmetje lahko anarhisti pa ne, v čem je problem?

• Haha
Reactions: jest5

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.463
4.017
113
Nekaj veze s Srbijo pa le:
Ljubljanski mestni svet bo na majski seji odločal o uvedbi glob za vse, ki s tovornim vozilom z maso nad 3,5 tone, delovnim strojem, delovnim vozilom ali s traktorjem prevozijo območje cone 1 brez pridobljene dovolilnice. Globa bo znašala 160 evrov, je razvidno iz odloka. Župan Zoran Janković je danes dejal, da to ne bo veljalo za protestnike.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.596
2.442
113
Tale Srbija mi ni čisto jasno.
Protestirajo, da bi Vučič odstopil in da pade vlada.
Ok recimo da se to zgodi,kaj pa potem? Nisem zasledil, da bi protestniki podpirali/imeli nekega alternativnega voditelja.

Kdo naj bi potem prevzel vodenje države?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.403
2.236
113
Emona / Carnium
Ok recimo da se to zgodi,kaj pa potem? Nisem zasledil, da bi protestniki podpirali/imeli nekega alternativnega voditelja.

Ne želijo imeti predstavnika, ker bi proteste označili za politične, kandidata pa za "zahodnega mesijo" in bi podpora protestom padla vsaj za 50%.

Drugače revolucija in protest je vedno riziko, da pride na oblast nasprotno polariziran populist.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Srbija je ena velika je*a.....Po eni strani se trudijo biti zahodno usmerjeni po drugi, in teh je več, pa jih vleče k Rusiji, k sistemom, ki so preživeti, ki v zahodnem svetu nimajo kaj iskati..zadnji tak pokazatelj je uporaba zvočnega topa

kdo bo vodu državo..tega ne ve niti vsemogočen, vsekakor bi to moral biti nekdo ki ne bi sedel na dveh stolih ampak začel Srbijo voditi po nekih zahodnih standardih in normativih v kolikor želijo biti del zahodnega sveta