Moja soseda, ki gre proti 30..... zgleda pri svojih okoli 155cm kot 12 letnica. Ji bom povedal, da je prepovedana v Sloveniji.
Kako pa misliš, da ko dobijo pedofila, (ki je iz neta potegnil slike, posnete bogve katerega leta na bogve kateri celini), preverijo koliko so stare osebe na teh slikah??? Recimo tako kot so dobili Magajno.
haha to policaj pogleda, če se mu zdijo mladoletne, je ded globoko v težavah.
A misliš da se policaji potrudijo in najdejo ter identificirajo osebo na sliki? Pa vprašajo v Afriko ali na Filipine, po točni starosti, zaslišijo žrtev kdaj je bilo poslikano..... LOL
Zamisli si, da ima kak bivši od tvoje sosede kake gole fotke od nje, pa mu jih najdejo. Nese računalnik na servis, serviser vidi in prijavi na policijo. Zdej pa smola, če se ne spomni točnega imena od nje, da bi reverili starost? 12- let izgleda, garant bo šel sedet :-(
No saj pravzaprav je kaznivo že, če poseduješ realistične podobe otrok,niti ni treba da so tapravi.
En moj kolega, ki je bil v resni vezi in je rad okol skakal, je vedno jebačicam povedal drugo ime. Če bi ga slučajno srečala z njegovo na ulici pristopila ali poklicala po imenu, bi rekel, ej mala, ti si me z nekom zamešala, nism js ta in ta, js te ne poznam. LOL