ne.vsaj tisto o zda ne drži. večina zveznih držav ima 16 nekatere 15 ene 17... samo dve pa mislim da 18.Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
A ni pri nas in v vseh kolikor toliko normalnih državah age of consent nastavljen na 15 let, v religioznih ekstremih a la ZDA pa 18? Ker sicer prideš do bizarnih situacij, če je tip star 18 let, njegova bejba pa 16, pa njega lahko pred sodišče pošljejo.
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
A lahko kdo nalima kako fotko od one Johanove kelnarce iz Litije?
Citat:
Moja frendica si je dala joške povečati (dela kot kelnarca trenutno) in pravi da zdaj dobi 200% več napitnine.
lahko imate pa tam tisti vaš alter meet...Citat:
Uporabnik Car pravi:
Kaj če bi kar avtobus organiziral, da si gremo ogledat ta čudež narave?
in je že zračunala v koliko letih se ji bo investicija povrnila?Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Bili nekaj dni nazaj prvič v kavarni As v Litiji. Mlada kelnarca, ampak ne samo to, žoge košarica C-D. Kaj bo šele junija, ko bo v majčki...
Jaz tako bogato obdarjene v centru Lj. NE poznam! Kakorkoli, As ima tri nove STALNE stranke....
Z nekega drugega foruma, citiram:Citat:
Moja frendica si je dala joške povečati (dela kot kelnarca trenutno) in pravi da zdaj dobi 200% več napitnine.
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Pa to stari ateji ja ne delajo!
Sej tudi ne verjamem, če bi šlo ... , -!
Citat:
Johan ima (geni?) kožo kot 35-letnik. Zato mu pridejo v poštev le mlajše do 25 let.
Saj ne gre, da bi bila punca (pa makar mi ga samo drka), bolj uvela, kot drkani...
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Johan ima (geni?) kožo kot 35-letnik. Zato mu pridejo v poštev le mlajše do 25 let.
Saj ne gre, da bi bila punca (pa makar mi ga samo drka), bolj uvela, kot drkani...
Saj poznaš tisti vic, da se od starih jajc salmonelo dobi.
Uporabljaš gumico? Bo punca še drisko dobila
Za cene ipd ne bi vedel, ker sem še tolk mlajši in čeden, da mi za sex ni treba plačevatiCitat:
Franci na balanci?
Kurbirji sporočajo zainteresirani javnosti: veselo je tudi v hotelu Mon. Več info, ko zvem kaj več. Ve kdo kaj več? Nacionalni sestav "djelatnic", cene?
Off topic: se kdo spomne tistega kafiča v Tolminu, kjer je pred leti stregla malada Slovenka zgoraj brez? Baje hči lastnice (ali pa tudi ne).