Prosim za pomoč...

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.327
15
38
A obstaja kje v Mariboru kakšen serviser za fotoaparate (lahko je tudi sam svoj majster) ki bi znal razstavit mojega Canona 720IS in mi ga malo ščistit, saj je bil po nesreči polit z vinom + kokakolo in je par tipk (tipka za zoom, tipka za predogled slik in še kakšna) full zlepljenih. Aparat pa ni več v garanciji. Sam ga ne bi odpiral, saj rajši takšne zadeve prepustim strokovnjakom
smile-1.gif

hvala

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Dosti let nazaj sem en fotoaparat nosil na popravilo v Miklavž. Če bi se peljal tam mimo, bi mogoče znal najti, ampak to ti nič ne koristi. Iz MB proti Ptuju je bil na levi strani (malo pred semaforjem konec Miklavža), ampak slabih 100 metrov od te ceste (sosednja ulica). Bila je neka finomehanika. Če še to obstaja, nimam pojma... Mogoče imenik in iščeš finomehanike?

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Samo omenim, da če se boš sam lotil bo hitro postala nočna mora, še zlasti če si ga "dobro" polil
rolleyes-1.gif

Sam sem pred kakimi tremi tedni končno uspel dokončno očistiti enega olympusa, ki so mu saje prišle v objektiv in zaradi trenja revež ni več mogel odpreti objektiva do konca. Ampak, dela pa še kar, oziroma, spet, k sreči
grin1.gif

Na servis si mogoče že vprašal, koliko bi ti oni računali za čiščenje?

Lp