Prosim za par glasov

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
obe slicke sta hude, dvakrat potalal 5
smile-1.gif
Jaz tut! Svaka čast obema, za slikco in podvig. Mater, nazadnje ko sem jaz kaj takega počel (360 lih ni bil, lol) sem bil še mulc, končalo pa se je z oblakom snega in brez 1 smučke
smile-1.gif
.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
142ti glas. 5 seveda.
Mogoče ne bi bil odveč komentar o zaščiti telesa pri teh extremnih "podvigih". Tip je dal nevemkoliko denarja za bicikl, zmanjkalo mu je pa za ščitnike. Vse skupaj izpade kot, da je vse skupaj ratalo popolnoma slučajno in nehote. Če ti je prijatelj, ga opozori na posledice padca, če jih sam ne pozna.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
če bi se ti vsaki dan vsaj 30x peljal po tem gozdu tud nebi več uporabljal ščitnikov
smile-1.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Tega filma pri meni ni možno videti. Vedno, kadar se spravim na rolerje, bicikel, motor, štirikolesnik, smuči.... imam na sebi vso potrebno opremo. Sem videl že preveč nepotrebnih poškodb, da bi si privoščil tak spodrsljaj.

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
ker lahko tukaj večkrat glasuješ, bi vas povabil
smile-1.gif
če še lahko naredite še en takšen "udar" glasov. pa glasujmo za vse linke, ki so nalepljeni v tej temi

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
vsi trije dobil 5
wink-1.gif

en nasvet za vas ki rabite glasove. dejte vse 3 linke v isti post, tako da ne bo treba vsakemu vedno čez celo temo da najde linke
tongue-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Ampak tole da se lahko večkrat glasuje je pa tudi malo mimosun če mene vprašate... Glasove bi morali dati po enkrat, pa recimo potalat ocene od 1 do 5. Tako pa glasovanje nima veze s kvaliteto slike ampak z vztrajnostjo glasovalcev...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Ampak tole da se lahko večkrat glasuje je pa tudi malo mimosun če mene vprašate... Glasove bi morali dati po enkrat, pa recimo potalat ocene od 1 do 5. Tako pa glasovanje nima veze s kvaliteto slike ampak z vztrajnostjo glasovalcev...

Večkratni obisk, večkratna reklama.
wink-1.gif
Jeb* se njim za to glasovanje.