Moj primer:
Imam tako bol blažjo obliko arahnofobije in seveda iz dna duše ne prenašam pajkov..bilo kakih!
Skratka, ker živim v spodnjem štuku bajte, kjer iz (ne)znanih razlogov očitno pajkom neverjetno paše, sem seveda spobal že vsa fizična in pravna sredstva, da si nebi delil življenskega prostora s to golaznijo. Neuspešno! Lani šetam po eni trgovini, kjer so prodajali te elektronske odganjalce, različnih cenovnih okvirov. Prijazno vprašam prodajalca za nasvet in mi to zadevo seveda toplo priporoča, tudi iz lastnih izkušenj. Nisem nič študiral, kupim najdražji komplet (ziher je ziher) treh vtikačev. Mislim, da sam dal čez 50 eur za to čudo tehnike. Pridem domov, enega vštekam tam, kjer so pajki imeli glavno magistralko, torej v hodniku, enega v spalnico in enega v dnevno sobo. Naslednji dan grem na šiht in kaj vidim: en frajer, očitno je bil nek lokalni šerif, si je spletel mrežo 10 cm stran in točno v isti višini odganjalca, ki je bil vštekan tam. Skratka nisem vedel, ali bi se smejal ali zjokal..izbral sem prvo! Škoda, da nisem tega slikal takrat in poslal na mail proizvajalcu oz distributerju, ter v vednost še prodajalcu.