Nič ne bom rekla.
Ne sledim kaj govorite sploh... link....hmmm se jih je polno...
Na youtube so razni kanali.... Sandman Undead Chronic, ki imajo dnevne posnetke.
Potem so pa še razni letalci, ki imajo po en dober video....
Nič ne bom rekla.
A je po novem kakšen befel na alterju, da se moramo v kakršnikoli temi izjasnjevati in zagovarjati na poziv modov?
Kaj ko bi se ti končno enkrat nehal zaganjati vame, ne da se potem smešiš, ko brišeš svoje bedarije.Nikakor ne, to je samoumevno zaželjeno zaradi debate same v kolikor ti to seveda potegne. Tako ali tako pa že s temi nedirektnimi odgovori prav lepo informiraš o veliko stvareh, nekako na tak način kot ti da o osebi marsikaj vedeti neverbalna komunikacija oz. govorica telesa ob debati v živo
Lej, debatirala sem s Kamele0N , ne s tabo. Prav nobene potrebe ni, da se vsakič ko me vidiš vtakneš vame, ker nisem odgovarjala tebi, niti nisi moderator. Pusti Kameleona da sam moderira, zadeva mu gre veliko boljše od rok, kot je tebi kadarkoli.Kaj ko bi se ti končno nehala tako sprenevedati?
Kje sem pisala da pomagaš? Bognedaj, saj sem rekla, da mu gre napram tebi odlično.Tebi se zdi, da poizkušam pomagati KameleONu pri moderaciji? A ti veš kako drugače forum funckionira tako na splošno? Objave pa replike pa to? Jejhata no, pa saj ti določene zadeve še manj realno dojemaš kot sem si mislil
Kje sem pisala da pomagaš?
Pusti Kameleona da sam moderira.
Aha, a potemtakem mene nagovarja v tvojem imenu oziroma po tvojih navodilih?Da razčistitimo..."pomaga" mi, ker vseh funkcij še nisem osvojil...
Da razčistitimo..."pomaga" mi, ker vseh funkcij še nisem osvojil...
Aha, a potemtakem mene nagovarja v tvojem imenu oziroma po tvojih navodilih?
"Nagovarjal" bom jaz njega...ko me bo zanimalo kako se časovno omeji (tebi???) posteAha, a potemtakem mene nagovarja v tvojem imenu oziroma po tvojih navodilih?