Zaradi nepreglednosti bom montiral ogledalo na izvozu iz dvorišča na cesto. Potrebujem dvojno ogledalo, da bom imel pregled v obe smeri.
Ima kdo kakšno dokaj svežo izkušnjo glede tega? Precej let nazaj naj bi bil postopek ta, da moraš sam plačati ogledalo in vgradnjo, potem pa daš ogledalo v upravljanje upravljalcu ceste.
To še vedno drži? Kako je z dovoljenji za vgradnjo ogledala? Se to samo z upravljalcem dogovoriš ali je potrebno še kakšno drugo dovoljenje? Ogledalo bo na nasprotni strani ceste, torej ne na moji parceli. Potrebujem soglasje lastnika ali ker bo vgrajeno znotraj cestnega pasu, le to ni potrebno?
Na kaj naj pazim pri izbiri ogledala in tudi sami vgradnji?
Nekaj sem jih našel:
konveks.si
www.pos-plastika.si
www.kaiserkraft.si
Ima kdo kakšno dokaj svežo izkušnjo glede tega? Precej let nazaj naj bi bil postopek ta, da moraš sam plačati ogledalo in vgradnjo, potem pa daš ogledalo v upravljanje upravljalcu ceste.
To še vedno drži? Kako je z dovoljenji za vgradnjo ogledala? Se to samo z upravljalcem dogovoriš ali je potrebno še kakšno drugo dovoljenje? Ogledalo bo na nasprotni strani ceste, torej ne na moji parceli. Potrebujem soglasje lastnika ali ker bo vgrajeno znotraj cestnega pasu, le to ni potrebno?
Na kaj naj pazim pri izbiri ogledala in tudi sami vgradnji?
Nekaj sem jih našel:
ANTIFROST prometna ogledala – Konveks

CESTNO PROMETNA OGLEDALA
Prometno ogledalo iz akrilnega stekla – dancop: okvir iz polistirola, pravokoten | kaiserkraft
Prometna ogledala: Prometno ogledalo iz akrilnega stekla – dancop, ŠxV 600 x 400 mm, okvir iz polistirola, pravokoten | Možnost vračila 30 dni ✓ – deluje.