Pa ne da sem izpustil rodilnik v kakšnem nikalnem stavku? Naslednjič me kar takoj popravi prosim hvala.ti si pa malo spil dans a?
Pa ne da sem izpustil rodilnik v kakšnem nikalnem stavku? Naslednjič me kar takoj popravi prosim hvala.ti si pa malo spil dans a?
Saning ima ogromno referenc za sanacijo betonov. Bi raje videl da bi se lotil npr strabag za podizvajalca pa vzel saning ki ima ustrezno znanjeŽe to, da se bo prenove mosta lotil kranjski Saning, je zagotovilo o kakovostni prenovi. Not!
A bomo (bodo) pol vozniki kar sami plačali obnovo mostu? Kazni.pressEvo zjutraj uvedli enosmerni promet čez most pri planiki, opoldne že tam policaj na drugi strani čaka tiste, ki so pripeljali v prepovedano smer, kot so vozili po starem :-(
Mogoče res, a praksa na terenu je drugo. Kar pelji se čez delavski most. Nedolgo nazaj je bila sanacija, zdaj pa bi bila potrebna sanacija sanacije Da o površini za pešce in kolesarje ne pišemSaning ima ogromno referenc za sanacijo betonov. Bi raje videl da bi se lotil npr strabag za podizvajalca pa vzel saning ki ima ustrezno znanje
Možno je tudi, da preplastitev ni bila v razpisuA je Saning delal tudi sanacijo delavskega mostu. Ne najdem tega podatka.
Sicer pa zalostno ja
Gorenjski glas | Poškodbe že po nekaj letih
V Kranju ni potrebna le sanacija vožišča na nadvozu čez Savski otok, ki so ga obnovili v letu 2019, temveč tudi na Delavskem mostu, obnovljenem šele pred dvema letoma.www.gorenjskiglas.si
Ja, obvozim.A delas v centru? Drugače itak obvozis vse skup...
Preden ti prideš z višin, se vse umiri, aja še delaš za tujca, sem mislil da si že v penzijiJa, obvozim.
p.s. po obvoznici mimo "savskega otoka", nato v krožišču levo v smeri železniške ... naprej pa ne smem pisat, da se ne bom "lociral"
Zdej pa samo še čakamo Covid nabijače, da je bil 37-letnik zihr cepljen.Karambol na obvoznic, pa cel KR in okolica stoji..zdej pa mamo...drugače je pa baje voznika infarkt, tko pravjo.
Pa odsek glavne ceste pri Qlandiji, od semaforja na koncu delavca do semaforja za Qlandio, razrito... Tudi popravljeno pred kratkim. Kdo pa je to delal?Možno je tudi, da preplastitev ni bila v razpisu
Tudi obvoznica oz. most je bil kmalu po sanaciji potreben nove sanacije. Ne razumem pa, zakaj niso sanirali še poškodb na vozišču, tistih 200 metrov naprej na naslednjem mostu.
Da se malo popravim... Asfalt od semaforiziranega križišča za Qlandio, v smeri krožnega na Primskovem je v dolžini 200 metrov razdrobljen.Pa odsek glavne ceste pri Qlandiji, od semaforja na koncu delavca do semaforja za Qlandio, razrito... Tudi popravljeno pred kratkim. Kdo pa je to delal?