Eeee jaz preko drevesa.Splošno znano: moški ščijemo PO drevesu, torej pred drevo, ženske pa ščijejo za drevesom. Kam si se uvrstil.
Slej kot prej boš tudi čez podrto drevo težko scal - pride z leti, pri večini moških.Eeee jaz preko drevesa.
Takrat bom šel za drevo scat.Slej kot prej boš tudi čez podrto drevo težko scal - pride z leti, pri večini moških.
Malo heca... če ne bi tipkal po telefonu, bi pravočasno opazil manever tovornjakakonkreten primer od prejšnjega tedna: vzporedno s šleperjem se približujeva krožišču, on na levem pasu, jaz po desnem. naenkrat se tovornjakar spomni, da mora rondo zapustiti na prvem izvozu, zato zapelje na desni pas, jaz bremzam na polno, do ustavitve. na avtu imam eno leto stare continental gume in je šlo na tesno. če bi imel minerva gume, bi se ustavil 20% kasneje, torej bi ostal brez sprednjega odbijača, havbe in še kaj. ker imam star avto, bi mi zavarovalnica plačala totalko, potem pa bi me popravilo stalo več, kot bi v prejšnjih 13 letih privarčeval zaradi nakupa nepremium minerva gum.
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
Pusti vse "tapametne"...Kam ste spravili temo.. Bolano. Čisto tako za info ,sem ubral eno srednjo pot. Kumho solus ha32.
Sedaj sem jih shranil ,jeseni pa gor.
Gume bodo na vozilu dve zimi in tri poletja ,potem pa adijo. Pa če je profila še pol ali pa več..
Sem jih ravno ta teden naročil na gumaxu. Za taščo.Kam ste spravili temo.. Bolano. Čisto tako za info ,sem ubral eno srednjo pot. Kumho solus ha32.
Sedaj sem jih shranil ,jeseni pa gor.
Gume bodo na vozilu dve zimi in tri poletja ,potem pa adijo. Pa če je profila še pol ali pa več..