programček za urejat

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
zraven N95 sem dobil software, ki pa se mi zdi popolnoma neuporaben. Na stari nokii 6310 sem mel oxygen phone manager zdej pa s to ne dela več.
Kaj pa vi uporabljate namesto tega.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
In zakaj je neuporaben? PC Suite ima pa res veeeliiiko funkcij oz vse, ki se rabijo. Aja pa Oxygen II podpira tudi N95...

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Kaj točno ne moreš narediti s PC Suite, kar si lahko delal z Oxygenom?

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
napreimer hotel sem seznam vseh številk da jih lahko brišem na računalniku z miško in ne z tistimi malimi knofki na telefončku. Poleg tega bi si rad s programom nastavu da če me kličejo s službe da drugač zvoni, če me mama kliče mi ne zvoni itd... Tega men z nokio suitom ni ratalo.

ampak sedaj pa poskušam skonektat s oxygenom mi pa tut ne rata... Nevem ka je z mano...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Za urejanje imenika na računalniku se uporablja sinhronizacija z Outlookom. Nastavljanje zvonenj pa mislim, da se res ne da s PCSuitom..

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Ko sem ga sinhroniziral z outlookom sem mel tako zmešnjavo, da sem skor živce zgubu. Mel sem po 2 zapisa, za zravn imena še pol številke od 1 do 4. Uglavnem razpizdi me zraven sem dobu CD pa celkup enga softvera za slike gor, pa musko, pa igrce itd... Koji če mi qrac to sej nisem 15 let star. JEzi me že to ker ne znam igerc zbrisat dol. Film sem takoj zbrisu, nevem kdo bo cel film gledu na telefonu? Zdej bi si pa rad imenik uredil pa ne gre. KAKO SRANJE. Tko sem jezn da bi najraj šel kr nazaj na staro 6310, če mi nebi crkvala. TAm je vse delalo...

Zdej sem pa naložu oxygen manager pa ne znam telefona skonektat. 3,14zda! MA kdo kako idejo?

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
V Outlooku si narediš nove mape za koledar in kontakte in sinhroniziraš GSM s temi mapami, ne pa z glavnimi, kjer imaš vse živo!

Katero verzijo Oxygena pa imaš? Za N95 moraš imeti Symbian verzijo, pa še to eno od novejših, da prepozna ta telefon. Če programa nisi kupil dvomim, da ti bo uspelo, ker za verzijo, ki podpira N95 še ni "bližnjice".

Skratka, vse kar ti potrebuješ, ti PC suite omogoča!