Program za streamanje radia

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Kateri program za poslušanje slovenskih radiev priporočate? Ponavadi poslušam preko http://www.lemon-radio.com/ vendar mi recimo val202 dostikrat pade dol in se mi potem lep čas ne prižge nazaj... Medtem ko recimo kakšen Center dela cel šiht normalno...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
TuneIn bo mogoče bolj stabilen, ker imajo html5 in ne flash stran. Zakaj pa ne poslušaš kar direktno iz strani posameznega radia?

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
A vse te radijske strani počnejo dejansko kaj drugega, kot da te preusmerijo na isti stream, kot bi ga poslušal, če greš na stran od radija?

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Poslušaš isti stream ja, samo svoj predvajalnik uporabljajo, flashu pa se velikokrat zna zmešat čez nekaj časa oz. nekaj ur. html5 je glede tega precej bolj stabilen.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.562
464
83
Flashu se ponavadi ne sfuza zarad radia ampak zarad kake reklame, ki jo mora zrisat v browserju.
Cele dneve se mi vti sky.fm pa ni težav razen ob nadgradnjah
ravno danes se je prijavil flash za upgrade, se nato nekaj časa vsipal, no sem se le spravil pogledat še za grafičnim šoferjem
in sedaj je spet vse OK

tak da kaj hujšga ni
res pa skoraj ne poslušam SLO (reklama za reklamo) postaj in nimam pojma kolk se zadeva sesipa

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Vse je odvisno kak je implementirano. Včasih pride do memory leaka in flash eventualno crashne (vmes pa pridno bremza računalnik). Če je le možno, jaz raje streamam z Winampom ali VLCjem.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Najboljše shoutcast via winamp in fajl listen.pls
smile-1.gif
Par minutk dela da sem od vsake strani potegnil dol fajl ga preimenoval in sedaj lahko v winampu enostavno pretikam

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Dobra rešitev je tudi TuneIn na telefon in na zvočnike. Materi je pred kratkim crknil nek prastari stolp, sem ji kupil HTC Wildfire za 30€ na Bolhi, ene zvočnike za prav tako 30€ in laufa lepo radio cel dan preko wifi. Ji vsaj ni treba obračat antene in lovit Antenne Steirermark
grin1.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
TuneIn bo mogoče bolj stabilen, ker imajo html5 in ne flash stran. Zakaj pa ne poslušaš kar direktno iz strani posameznega radia?

Tudi tunein vrže ven. Zdaj poslušam preko njihove strani in dela že cel dan bp
zmaga.gif

Za program pa sprašujem zato, da so vsi na kupu in lahko hitreje preklapljaš, če ti na kakšnem kaj ne paše:)

Kakšen je pa ta Radio Sure? je ok?

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.562
464
83
odvisno kaj poslušaš
sam sem že nekaj let naročnik premium sky.fm
drugega ne rabim, na enem od kanalov je vedno nekaj za trenutno razpoločenje, čveka niti sekunde, reklame nobene
kakovost in konstantnost strema super za vse priložnosti... redno uporabljam tako prek mobilnega (njihova aplikacija) kot prek stacionarnega omrežjana flash v browserju prek PC

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.562
464
83
Low (40 AAC-HE)
Good (64 AAC-HE)
Excellent (256 MP3)
Excellent (128 AAC)
ima sky.fm varianta s članarino 36,10€ letno