Program za arhiv članov v društvu

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
a obstaja že kakšen enostaven program za urejanje članov v društvu?

v mislih sem imel kakšen excel, kjer lahko vnašaš člane na določen spisek, in potem ta spisek uporabljaš recimo pri statistiki, kdo ima plačano članarino, kdo gre na kakšen izlet itn...

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Kaj takega bi tudi meni prišlo prav. Karkoli v zvzei z evidencami društev. Tudi knjiga pošte, za popis inventarja, člani...

lp

bimbim

Pripravnik
26. avg 2011
87
0
6
Obstaja
smile-1.gif
ne vem pa, kako funkcionira oz kako je uporaben...

http://www.cnvos.si/article/id/7507/cid/247

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Ja to je res kar problem, ker noben en razvija zastonj, društva pa, ki delujejo na prostovoljni bazi in delu pa si težko privoščijo nakup programske opreme... Mogoče pa ima kak dobra duša vsaj v Excellu izdelano kaj podobnega za enostavno vodenje zadev
smile-1.gif

lp

bimbim

Pripravnik
26. avg 2011
87
0
6
Na linku, ki sem ga dala, je eno leto brezplačna uporaba.

Če si pa maher, pa maš tudi opcijo, da si omisliš MS CRM po ZELO znižani ceni preko techsoupa (če društvo, seveda, izpolnjujeje pogoje, da lahko koristi ugodnosti programa techsoup)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik ganges pravi:
Ja to je res kar problem, ker noben en razvija zastonj, društva pa, ki delujejo na prostovoljni bazi in delu pa si težko privoščijo nakup programske opreme... Mogoče pa ima kak dobra duša vsaj v Excellu izdelano kaj podobnega za enostavno vodenje zadev
smile-1.gif

lp

ja sej na kakšno tako dobro dušo sem upal...

bimbim

Pripravnik
26. avg 2011
87
0
6
Huh, to bi že lahko tačas si naredil excell tabelo
smile-1.gif

Kaj pa vem... težko ti kaj kar pošljem, ker nisi preveč natančno opisal, točno kaj potrebuješ. Če želiš v smislu CRMja, bo treba tud z excellom se potrudit. zakaj pa ne izkoristiš tiste opcije za enoletno brezplačno uporabo????

Kolikor poznam v domačem društvu, in v nekaterih drugih, je tako, da je en povsem običajen excell za bazo, potem se pa delajo posamezni seznami

Mislim, da so do sedaj bolj ali manj edini, ki delajo s CRMjem zveza slepih in slabovidnih (ali nekaj podobnega)?

Nazadnje urejeno:

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Brezplačna enoletna uporaba se mi zdi primerna samo v primeru, da se društvo odloči, da bo ta program kasneje kupilo. V čem bi drugače bil smisel, da bi eno leto vodil vse evidence preko programa, potem p bi izgubil vse podatke. S tem ne bi naredil nič. No meni se za teh 30 članov to itak ne splača. Sem mislil bolj kot za poenostavitev dela kot nujno potrebo.

lp

bimbim

Pripravnik
26. avg 2011
87
0
6
Za 30 članov je verjetno res najbolje, da si pripraviš excell tabelo po svojih potrebah. Mi imamo 2000+ članov, pa imamo evidenco članov v excellu
wink-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja sej ni problem narest spiska v excell tabeli.

Problem je, ker bi jest rad, da ta tabela omogoča še kakšno dodatno funkcijo...

Torej, da ima tabela spisek članov, vse podatke, in potem bi na koncu pri vsakem članu nek menu, kjer bi ga dodal na spisek za en izlet recimo. In potem bi odprl datoteko za ta izlet in bi že bili člani tam vpisani... in v tej datoteki mora biti še ena dodatna opcija, da se potrdi še plačilo izleta.

sicer pa, a se to sploh da narest?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja verjamem, da se vam programerjem zdi zadeva dost enostavna, jest pa lahko samo debelo gledam.

Sicer imamo webpage narejeno v wordpressu, tko da mislim, da bi programer strani moral znat tud kej takega sestavit, a ne?

bimbim

Pripravnik
26. avg 2011
87
0
6
...ali pa google docs - forms, al kako je že... pa se da vse lepo v excel uvozit...