produktivnost v deželi na sončni strani alp

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Brač - čisto morje, lepi kamenčki za v morje, nikoli umazano, kje šele da bi cvetelo. No Istra res nima plaže, je pa tam v campih tud v redu.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ne ve no....že par let na Pagu, vmes še kakšen Zadar, Šibenik itd. Nikoli cvetenja morja in nikoli težav z dostopom do njega. Plaža pač, še lepše si je sposoditi čoln in si najdeš svojo plažo, ker jih ne manjka. De luxe apartma z več kot 100 kv metri, dvema spalnicama, dnevnim prostorom, kuhinjo, solidnim balkonom, vključenim zajtrkom, trgovino v neposredni bližini itd pa me pride 120 EUR na dan. Za 4 odrasle, torej 30 na osebo v glavni sezoni v drugi polovici julija. Za 14 dni Paga bom iz svojega žepa za apartma plačal le 420 EUR. Skupaj s kunami in prevozom bom zapravil manj kot 1000 EUR. Toliko bi dal samo za namestitev in polpenzion v Grčiji pa še vprašanje, če bi bilo dosti in spodoben hotel. Poleg tega se mi ne da ukvarjati z letalom, potencialnimi štrajki ipd.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
vedno enak čas (zadnja leta) - 5 urc od Vrhnike do luke Split in potem minimalno 16 dni uživanja med prijaznimi domačini (majo odličen domači vinček), lepi plaži, čistemu morju in vse to za samo 40 EUR/dan za 3 osebe.

Ti pa ene 2 uri pred poletom na Brniku, potem ene 2 uri letenja, pa spet bus transfer do izbranega app...sva nekje na istem...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kok pa od luke do cilja?

men je tole prav zanimiv. al sem jaz [censored], al pa mam smolo. sam večina k jih poznam v živo, nima take sreče z app kot jo imate vi.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Trajekt vozi nekje 50 minut (Split-Supetar), potem pa še 6 km do Sutivana (10 minut), zjutraj me gazda že čaka z tkratkim
nahrung002.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
Izdajalci!!!! Hrvatom slovenski dnar nosite!!!!
jezen.gif

p'fuj strela jasna ! ....da bi vse hrvaške ježe pohodli in ožigalkarje na jajca dobli!!!!
evil.gif

....za bonus pa še triper od hrvaške kurbe......
evil.gif

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
Izdajalci!!!! Hrvatom slovenski dnar nosite!!!!
jezen.gif

p'fuj strela jasna ! ....da bi vse hrvaške ježe pohodli in ožigalkarje na jajca dobli!!!!
evil.gif

....za bonus pa še triper od hrvaške kurbe......
evil.gif

No, če smo natančni, jim nosimo njihove kunice
grims-1.gif

Drugače pa bomo mi kar nekaj stvari vzeli s seboj...
grims-1.gif

Aja, kje pa so na Hvaru kake kurbe? Ima kolegica najstniškega sina, pa da vem, če ga bo preveč razganjalo...
hysterical-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
cvetenje morja je odvisno od letnega časa in lokacije
na otokih ga skoraj ni ali pa ga vsaj jaz nisem opazil. če te moti trajekt , se da na nekatere otoke peljati tudi preko mostu, tako da se ne rabiš gužvat na tajekt itd. na nekaterih otokih so ceste bolj boge , ampak na hrvaškem je asfalt itak čisto zlizan in zanič
apartma za 4 osebe pa je cca 40 € na dan, tako da ne vem, če lahko to v grčiji dobiš.
če pa si zadovoljen s hotelom pa bazenom pa je najbolje egipt
je pa nek vandal naredil hrvaškemu turizmu medvedjo uslugo, ko je na bolu pred kratkim enih 6 ali koliko slovenskih vozil poškodoval
ampak mi smo pač na balkanu

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Kam nosim svoj denar, te prav nič ne zanima. Nosim ga tja, kjer mi je všeč in kje se dobro počutim. In hodim veliko na HR in nisem še nikoli imel nobenih problemov.

I

Izbrisan uporabnik 474

Preplul sem že celotno Hrvaško obalo in otoke po dolgem in počez, ampak najlepše plaže in morje si lasti S Jadran.
Prav tako rt Istre (Kamenjak) - čudoviti zalivčki, kristalna voda, so pa Kamenjak v zadnjih letih totalno zjebali in je zdaj tam taka gužva za popizdit.

Susak, Unije, Dugi Otok, Silba... Zjutraj se s postelje zvališ v vodo in ko pridem nazaj me moja že čaka z zajterko, kavico in šilcem Jager...

LP
Gargy