prodal sem avto v 20 minutah

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Jaz sem 2 letni nazaj prodajal daewoo nexio 96letnik za 200€, so klicali sami šipci, bosanci, cigoti in podobni. In to ob nemogočih urah. Vsi bi kupili za 50€ ali pa kaj podobnega. Po parih dneh sem raje sam odpeljal avto na odpad, plačal 50€ in odpeljal feltne s skoraj novimi gumami. Mejduš da je moj čas več vreden kot jajcanje za drobiž. Avto je bil pa na pogled itak takšen, da ga niti na odpadu niso bili hudo veseli.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ja, pa saj to je umetnost. prodat taki stari in zjeban avto za vsaj nekaj. pa da ne rabiš na odpadu plačat. meni se to zdi v redu. avtov za 20.000 pa nimam in verjetno niti nikoli ne bom imel. ne, v bistvu ga nočem met.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Tri leta nazaj smo menjali avto za novejšega. Po sistemu staro za novo so nam ga ocenili za 370.000 takratnega denarja. Ob dveh popoldne sem ga dal na avto.net za 600.000 in ker je nonstop zvonil telefon, sem ob osmih zvečer (isti dan) umaknil oglas. Klicale so v glavnem ženske in nobenega z naglasom. Vsem potencialnim kupcem sem predlagal, da se oglasijo naslednji dan po 14. uri. Kupec, ki je avto odpeljal me je čakal dve uri. Točno ob dveh sem avto pripeljal, on pa je brez ogleda začel odštevat denar
grin1.gif
Na koncu sem mu moral skoraj lomiti roko, da je pristal na to, da jaz plačam prepis. Še leto po nakupu je klical, kako je zadovoljen z avtom.

Avto je mali jajček z 1.0 motorjem, bil je star sedem let in imel okoli 40 kkm, avtomatik, kot nov. Servis enkrat letno, vmes pa še enkrat menjava olja. Vse na uradnem servisu. Problem je bila samo poraba, cca. 10l/100km pozimi in 8 poleti, s katero je bil kupec tudi seznanjen. On ima zdaj porabo med 6 in 7l, saj ima daljše relacije. Pri nas je delal ponavadi dvakrat na dan po tri km.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
In pol si za dvakrat na dan po tri kilometre kupil dizla za 2 mio sit in prihranil 2 litra na 100 km oz. na cirka 16 dni.
grin1.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Ne. Isti jajček, z 1,1 motorjem, samo da zdaj dela še manj km, porabo ima pa med 8 in 9l. Po treh letih ima že preko 6kkm. Še mal, pa bi blo ceneje taxi vzet.
grin1.gif
Bo pa kmalu začel delat po 50 km na dan, da se mal nadiha svežega zraka. Še dobro, da sem se spomnil na to, mu bo treba kupit okrasek v obliki vinjete.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Matr... hvalite se kako ste prodal avto za 200 eur.

Pejte prodajat avto za 20.000 eur.

LP!

Tovornjak velja?

Lani je 15 minut po oddaji oglasa klical tip in rotil naj dam dol z avtoneta MAN-a, kiperja l.72, da pride takoj ponjga. Odštel je dva jurja in vsi smo bili veseli.
grin1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
Jaz sem pred leti prodajal Škodo felicijo. Kuplenga hin, skoraj, rjava, motor tut že nekaj stokal. Še ko sem slike dajal na net, me kliče tipo, da pride po avto
sprasujem se.gif
. Sem mu rekel, naj vsaj vse slike pogleda in da ne skrivam napake, ter mu vse povedal, kaj je barobe. Njemu vseeno, pove da pride po avto se tisti dan. Slike dajam na net okol šestih zvečer, ob desetih pride po avto. Sploh ga ni pogledal, pa še noč je bila. Sem dal ceno 100€ manj, kot je bil avto po netu.
Pri kavi mi je rekel, da je to njemu hobi. Delal je na železnici. Kupoval Škodelake, jih mal porihtal in prodal nekam na Češko, Polsko, nevem sem pozabil.
Ni povedal koliko zasluži od komada
smile-1.gif
.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
avto.net dela čudeže. R5, letnik 1991 sem prodal 20 minut po tistem, ko sem ga dal gor. še en dokaz, da ma vsaka stvar kupca, če je le cena prava (ceno sem mel 179 evrov, dobil 130).
28% popusta. Klasičen Reno...
cool-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
avto.net dela čudeže. R5, letnik 1991 sem prodal 20 minut po tistem, ko sem ga dal gor. še en dokaz, da ma vsaka stvar kupca, če je le cena prava (ceno sem mel 179 evrov, dobil 130).
28% popusta. Klasičen Reno...
cool-1.gif
hysterical-1.gif

zmaga.gif

Tale je bila zmagovalna.
cool-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Tudi sam začudeno hitro prodal. Še bolj me je begalo, ker ni bil TDI
bonk.gif

V sredo dal na net, v petek bil brez. Klical je samo eden, en mi je pa sms poslal, če mu prodam spredjo masko brez znaka. Cena je bila med višjimi, ker sem vedel kaj imam in kaj je bilo vse novo. Prodal za toliko kot sem zahteval in ni mi žal odločitve.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Ksz....

Za predzadnji avto sem imel aro v roki 15 min. po tem, ko sem odgovoril na enega izmed PMjev (čist random izbran) na nekem forumu, v katerih so me spraševali, če sekret prodam... cena je bila 1,85 mio (SIT seveda), star je bil 10 let, cena novega je bila pa cca 4,5mio... ugane kdo znamko?
grin1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
Ksz....

Za predzadnji avto sem imel aro v roki 15 min. po tem, ko sem odgovoril na enega izmed PMjev (čist random izbran) na nekem forumu, v katerih so me spraševali, če sekret prodam... cena je bila 1,85 mio (SIT seveda), star je bil 10 let, cena novega je bila pa cca 4,5mio... ugane kdo znamko?
grin1.gif
Honda CRX?

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Jaz, ko sem prodajal Swifta sploh nisem imel v načrtu še isti dan prodat svoj stari avti in kupit drug rabljen avto boljše ohranjenost.
Za swifta sta bila dva kupca istočasno in nastala je dražba, kdo da več. Na na koncu sem dobil 250 evrov avto pa totalno neuporaben...niti 200km se nebi dalo narest z njim (šel pa je homokinetični zglob, ležaj, sklopka čist na koncu, amortizerji, roke, končniki, štarter, nosilci, velik servis, kaj je že to?...potem luknjasti pragovi, avto sestavljen iz treh swiftov, menjalnik je sicer delal, toda pri visokih obratih ni šlo iz 3 v 2 prestavo, stabilizatorji, ......mislim, d aje bil samo samcat motor ok, toda nima samonastavljivih dročnikov.

Vesel sem, da sem ga prodal, ampak zakaj je swift na koncu ostal v takem stanju ap je vzrok, da sem ga ganjal, preganjal v bregove, po skalnatih terenih (šel tudi tam, kjer lahko grejo samo terenska vozila) bilo mi je čisto vseeno.

Ampak sedaj ap bo accent nastradal.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
V dveh mesecih kar sem imel avto na avto.net me je poklical samo eden, avta sicer potem ni vzel.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Jaz ga imam od Decembra gor, cene sem spustil za par 100€ (zj je že kak mesec in pol ista cena), pa me še poklical ni noben... Očitno bo treba ceno še mal spustit... Vidm pa, da dejansko redni servisi ter realni kilometri ne pomenijo ničesar
bonk.gif
.

{sar. on:}
km bom za 80k prevrtel nazaj, pa ga prodal..
crazy1.gif

{sar. off:}

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Ti si ga v 20min prodal za 130€, jaz pa v enem dnevu R5, l.91, za 450€ .. Tudi na avto.net ..

Ne bi se jaz hvalil s tvojim hitrim podvigom
smirk-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Jaz ga imam od Decembra gor, cene sem spustil za par 100€ (zj je že kak mesec in pol ista cena), pa me še poklical ni noben... Očitno bo treba ceno še mal spustit... Vidm pa, da dejansko redni servisi ter realni kilometri ne pomenijo ničesar
bonk.gif
.

Dej link, da vidimo.

Jest sem vedno igral podobno kot ti: dokaz o servisiranju (računi), realni kilometri, napisal čim več o zgodovini, poslikal napake na avtu (npr rja okrog ključavnice, podrsan odbijač). In res traja, da dobiš resnega kupca. Sem pa trmast - rajši nastavim nižjo ceno in taka tudi ostane.

Spustil sem do sedaj 2x: enkrat za ceno prepisa, ker je kupec poznal "prepisovalca" in mu je verjetno dal samo za pir, zadnji avto pa za ceno servisa (v ceno sem dal še redni servis, ker je bil avto par 100km pred okroglo cifro), ker kupca servis ni zanimal. In še dodatno 40k SIT, ker me je doma čakal že drug avto. Drugače ne bi - se mi ne da ukvarjat z reveži, švercarji, telefonskimi barantači in unimi, ki še vedno živijo v času blagovne menjave
ne-ne-1.gif
In to dam vedet takoj na začetku.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
js sm prodajal toyoto celico 89 letnik 1.6 340kkm

dal sem jo gor za 1000 eurov in sem drug dan imel 10 interesentov, pa je en reko da kupi, pa si je pol premislil, jaz sem jo pa zbrisal iz avto.neta ker ne rabim tistega jurija pa še avto je pri hiši od kar je bil nov

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ti NE veš, kaka je bla moja petka. samo za na odpad še ...
tako da 130 evrov je pravo malo bogastvo.
jaz sem zadovoljen.