Prodaja zarubljenih avtov Inoks d.o.o. MS

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38

Temu se pa rece kreativno novinarstvo....

Drazba je bila na POPu... prislo je nekaj ne pretirano zainteresiranih posameznikov, prodali so 2 od 3 (pa se to ne iz prve). Pa tudi niso bile ravno fantasticne za kupce glede na vrsto vozila.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Slepi igralec....prodajala je država oni vaši zemljaki pa se potikajo naokol pa nategujejo Slovence.

Je pa mafijozo postal tudi sorodnik, sicer pod prisilo, ampak jaz mu ne bi plačal, čeprav verjamem, da ste jugomafijsci lahko zelo prepričljivi, kako bo vse fino.
uf-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mafijozo je tvoj sordnik, k kupuje na dražbi
mafijozo je un slepi igralec
ti si pa pošten

zdej pa kako je v resnici
tvoj sorodnik se je znašel
slepi igralec se je znašel
ti si pa neiznajdljiv JU referent...

in takimmkto si ti je iznajdljivost špansko selo in raje uporabijo besedo mafijozo.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Bistveno, da so zemljaki krivi, drugega itak nisem razumel, sploh pa, kdo je kdo.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Super...lepo napisano, prav v vsakem stavku kažeš svojo jugomafijsko mentaliteto.

Dobro, da imate Slovenijo in Slovence in manj srečne bosanske delavce, da futrajo vaše gnile riti. Verjamem, da vam ni slabo tukaj ja....
uf-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
peb..lahko pa dvigneš rit, pa se kaj naučiš.

sam to ne gre. bolj umirjeno je prekladanje fasciklov.

btw
delavci niso sam bosanski..so vse balkanski
pa ne futrajo anm oni rit, ampak taki k tvoji sorodnik. sej si rekel, da smo lahko srečni, da mamo slovence. jaz sem bl srečen zarad slovenk..

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
To je pa razlika med nama, zato pa si ti mafijozo, jaz pa sem zase in za svojo familijo sposoben na legalen način poskrbet.

Ti bi lahko "svetoval" na zavodu za zaposlovanje...fantje...če ni službe, sam pošto oropat, droge preprodajat.....ne pa sedet na vaši riti in čakat na 8 ur šiht.
hysterical-1.gif

Ja...znanec pa je zaje***, ker ni prijavil in odrl tistega æurimurija.
uf-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
in kaj bi bilo anrobe z nasvetom

3 roparji ne bi bili breme zavoda
po ropu pošte bi vpeljali andzorne sistem,varovanej..ddv državi
iz rvc bi nedko dobil plačo..davek na plačo
pol bi si kaj kupil..ddv
na drugi strani bi rok obdelovalo nekaj policajev, spet delovna mesta, plače, davek, ddv

če prenesem v tvoje okolje
ti narediš jajca od dela. tvoja šefica uporabi meni priljubljeno frazo :malecky je strokovno sposoben in samostoje, jaz ne nadziram njegovega dela po kvaliteti. če s ene strinjate prijavite inšpekciji
in tko maš ti plačo, tvoja šefica za semi automated odgovor, pa še inšpektor, ker vas mam poln kufer.

če bi blo po moje, bi ti šefica ušesa zavezala na mašno

lystek

Pripravnik
19. sep 2010
79
0
6
Ene stvari nebi bilo slabo nabaviti, če bi imel malo več keša stran danega.. Pa se prodajo naprej za nekaj plusa in je to to
smile-1.gif

torek

Pripravnik
28. okt 2007
269
0
16
Potem pa 26.6. pa kar v Mursko Soboto in kupit !

Nekdo, ki mu Pavlinjek Jože (oz. Jožef) (brat Štefana je predsednik OZS, obrtne zbornice) dolguje denar - ti bo hvaležen !

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
651
8
18
50
Eno vprašanje.aguna prva registracija 2004 ima vrednost 1100 evrov.Ker je druga licitacija je to cela vrednost ali 1/3 vrednosti.Bi se teoretično dalo ta avto dobiti za 400 evrov?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Cela vrednost. Ampak ne vem kaj se zgodi, če niti teh 1100€ nihče ne ponudi - ali gredo na nižjo vrednost ali licitacijo prekinejo.

torek

Pripravnik
28. okt 2007
269
0
16
Ocenjena vrednost lagune je 3300 EUR, na prvi dražbi je seveda nihče ni kupil.
Sedaj na drugi pa je izklicna vrednost 1100 EUR, kar je po moje razumna cena za tak avto - glede na to da večina na avtonetu za tak letnik sprašuje 3-4.000 EUR.

Tako da - za 400 EUR je (še) ne boš dobil... kljub temu da je renault

svizecbrus

Zelenc'
3. sep 2009
26
0
1
Štajerska
Citat:
Uporabnik torek pravi:
Ocenjena vrednost lagune je 3300 EUR, na prvi dražbi je seveda nihče ni kupil.
Sedaj na drugi pa je izklicna vrednost 1100 EUR, kar je po moje razumna cena za tak avto - glede na to da večina na avtonetu za tak letnik sprašuje 3-4.000 EUR.

Tako da - za 400 EUR je (še) ne boš dobil... kljub temu da je renault

Še 400 euro bi bilo preveč. Avto je brez motorja. Cenilec pa je tudi majster,avto je ocenjen na 3300€.
bonk.gif

Bil pa je lep izlet.

svizecbrus

Zelenc'
3. sep 2009
26
0
1
Štajerska
To pa ne vem. Pomojem je že predtem bil razšraufan. Na ogledu avta nisem bil, ker je avto nekje na drugem naslovu v MS. Baje naj bi kole zablokirane in ga zaradi tega niso mogli privlečt na omenjen naslov iz dražbe.