Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Svašta! Pa kaj vas briga kok ma kdo zaslužka in kdo izstavlja račune in kdo ne. Odprite svojo firmo pa bomo hitr videl kok računov boste izstavljal pa kok boste prikazoval dobička in kok stroškov...
Če si v teh časih pošten, stradaš.
No poglej, ne gre se men za kaj kdo sluzi in kaj kdo ne, nisem nobenemu fovs, ampak fovs sem pa temu da v gostilni ce ne das za pir 2.5 eur lahko gostinec jutri umre od lakote, da pizza stane 8eur ali vec, da za sendvic dam 2eur in to brez faking racuna in mi potem nabijajo da nemore dat cenej sendvica, ko pa dobi konkurenco mi pa konkurenca takoj sendvic za 1.5 eur daje in tle se vidi kdo koga nateguje.
Enostavno te danes iz vseh strani sezuvajo na polno in ti lazejo v fris, mene ne zanima ce ma gradbinc k ti pride delat recimo skarpo full lastnih stroskov z veliko investicijo v stroje in v 20 delavcev in 200 podizvajalcev, to ni moja stvar in to danes mi placujemo, felerje samih privatnikov, danes sploh ne placujes vec delo ampak idiotizme izvajalcev, ce ne znajo optimizirati stroskov je to njihov problem.
A ti ni jasno da smo prisli v evropo, da imamo odprtih miljon novih prog dobaviteljev in nevem se cesa, dobili smo pa modo iz pred dveh let, zanic materijali in vse 3x drazje kot vcasih k smo bili omejeni z dobavo.WTF?
Zakaj majo lahko v kocevju pivo 1.6 eur ko pa placujejo isto elektriko iz iste elektrarne, edino vodo mogoce kak cent ceneje dobi, oziroma zakaj imajo lahko pivo 1.6eur v Prevojah zraven Domazal, k majo pa vrjetno cist iste stroske kot v Ljubljani?
Danes nihce vec ne dela privat zato da ima normalno povprecno placo, oziroma da ima 40% vecjo ker vec dela ali je dober v svojem biznisu ampak danes vsi delajo samo za to da grebejo in grebejo na kup. Poznam lastnika lokala, joka kolk ma velko najemnino da mora imet pivo 2.5 eur ekr drugace lahko od lakot umre, v druzini imajo 3 BMW je, in tip odpira nov lokal, pa pejt nekam, vcasih se je delalo za prezivetje ali malo vec, danes se pa dela privat zato da dela vsak svojo lastno verigo obrti, fakin grebatorji.