Problemi z zvokom

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
Laptop se upira in iz sebe ne spušča drugih zvokov kot sistemskih.. Sumim kak driver, pa nimam pojma kak se to reši.. Some help please.. Aja laptop je MSI megabook M670.. Jajca..

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a preko slušalk morda dela? jst sem imel na svojem težavo, da se je uničil vhod za slušalke in je s slušalkam delalo brez njih pa ne, oz če sem se malo igral in premikal je pol tut brez delalo.

driverje dobiš tako da greš v nadzorno ploščo, poiščeš neki v vzvezi zvokom, in tam pogledaš katero zvočno imaš. potem pa na googla in iščeš driverje.

ne vem kak ima msi, ravno včeri sem pa vidu, da imajo hp-ji tut za mal starejše prenosnike kar na svoji strani vse gonlnike, morda niso najnovejši, zna pa rešit marsikatero težavo.

al pa si morda, dal vse na potiho
tongue-1.gif
(2x klikneš na zvočnik desno spodaj poleg ure:) )

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
mnjah.. včeraj sem celo popoldne iskala drajverje, pa nisem nič pametnega naglumila.. ne dela ne na slušalke, ne na zvočnik, ni na tiho, delajo sam sistemski zvoki..

malo sem tudi idiota, ko je treba kaj v sistemu rihtat, tak da bo mogoče treba počakat na vikend da mi nekdo reši to.. razen če mogoče najde kdo kaki drajver, pa mi pove kak ga inštaliram.. blah..

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Če imaš morda kakšen CD z driverji, ki se ponavadi dobijo ob računalnikih in mislim da ob tvojem tudi, je rešitev problemov sledeča:

Greš v nadzorno ploščo, sistem, ter izbereš upravitelj naprav glede na njihovo priključitev in tam iz spiska izbereš zvok.
Izbrišeš glasbeno kartico in ponovno zaženeš comp.
Med nalaganjem bo ugotovil, da je kartica notri a ni nameščena, ter zahteva namestitev. Vstaviš CD in poiščeš driverje in je to to ....

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
saj.. sam kaj ko cdja nimam v lublani.. bom mogla počakat da pridem domov pa poiščem zadevice..
no hvala vsem.. sem mislla da bo kaka instant rešitev
grin1.gif
pa očitno nebo šlo..

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Desni klik na moj računalnik, seznam naprav. Če je katera "obarvana" z rumenim vprašajem bo kar prava, sploh če zraven piše kaj glede audio, controller itd..

Desni klik na to rumeno napravo. posodobi driverje, pc to naredi avtomatsko, ker imajo winsi kar nekaj driverjev prednaloženih. Imaš možnosti tudi, da si namestiš http://www.lavalys.com/products/download.php?ps=UE&lang=en prvi link. V programu pogledaš , katero zvočno imaš vgrajeno, poleg v progamu pa so tudi linki do drajverjev.

poročaj
wink-1.gif