problemi pri simobilu

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Kaj ti ni jasno
confused-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Telefoni ki so v vezavi so vsi neke ''žnj'' kvalitete.
Vsi operaterji so tukaj enaki.
Se ne rabi nobenga izpostavljati.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Lahko bi ti povedal štorjo, ki sem jo slišal iz ust meni kredibilne osebe.
Pa se mi potem ne da prepirat tle gor po forumu
uf-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ok, potem pa nič.
Radoveden sem zato, ker že celo življenje visim po "subvencioniranih" telefonih pa nimam ravno bednih izkušenj z njimi.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Jaz imam izkusnje z enimi in drugimi (torej subvencioniranimi, takimi iz redne prodaje in takimi kupljenimi v tujini)... in nisem opazil, da bi bili eni ali drugi kaj boljsi/slabsi...

Je pa res, da imajo nekateri stalno probleme s telefoni... drugi pa nikoli... tretji pa le sem in tja
hysterical-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Zanimiva bi bila anketa ali raziskava, ki bi pokazala, s kakšnimi telfoni imajo ljudje največ problemov.
Zdi se mi, da bi izstopali Symbian modeli, že zato, ker ljudje nanje nalagajo marsikaj.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
coolpower, podpišem. Zanimivo je, da se povsod pojavljajo eni in isti osebki, ki jim je vse keistalno jasno in vedo, da jih nekdo izkorišča, lupi in zavaja. To seveda pod krinko anonimnosti trobijo na ves glas.

Jaz sen s S! zelo zadovoljen, konec koncev sem bil tudi z M@. Pri S! se je pred časom zgodilo, da je padel roaming z enim partnerskim operaterjem v Španiji, ko sem klical na helpdesk, so zadevo zabeležili in mi na koncu povrnili stroške preplačanih pogovorov preko dražjega operaterja. OK, če to ni gesta, kako zadržati uporabnika, potem ne vem. In takih je bilo še veliko.

Vsi nergači, kaj naredite, ko vam avto crkne. Tudi tulite okoli, kako prodajajo drugorazredne avte. Ko je nekje gorivo boljše...

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Ne mešaj hrušk pa jabolk!

Ja tankat grem tja kje je boljši bencin in kjer vem, da bom z enim tankom naredil kakih 40km več.

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Grem k Simobilu in hočem telefon na aneks.
Odločim se za xy in prodajalec mi pripravi pogodbo in telefon.
V trenutko slabosti si premislim in se odločim, da bo isti telefon vzel brez vezave, po polni ceni in odštel za njega namesto x€, kar xxx€!
Prodajalec mi vzame telefon z mize in mi isti model, vendar v drugi izvedi prinese iz skladišča.

priden.gif

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Telefoni ki so v vezavi so vsi neke ''žnj'' kvalitete.
Vsi operaterji so tukaj enaki.
Se ne rabi nobenga izpostavljati.

Oprosti, ampak ti resnično nimaš pojma o stvareh, ki jih pišeš.

Lp. TheCjen

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Najprej naj vsak pred svojim pragom pomete!
So vsi pljuvali čezme ko sem se bunil za Nokio da je bilo oh in sploh, da berem samo zakone ki meni sedejo.
Berem vse, in vem kaj pišem.

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
V tvojem primeru je, kot si sama očitno uspela diagnosticirat, kriv telefon.

Je treba pač vzet v zakup da na X izdelanih telefonov jih je Y pač zanič oz. pade čez sito. Takšnih in podobnih primerov je ničkoliko, dogajajo se pri vseh znamkah telefonov, prodajalcih/operaterjih... Pa ja ne pričakuješ, da bodo vsak telefon razpakirali in sprobali? Da so subvencionirani aparati 2. ali 3. klase oz. kakorkoli slabše kvalitete od tistih, v redni prodjaji, enostavno ne drži. Enaka neprilika bi se ti lahko zgodila kjerkoli drugje.

Seveda je, kot je Slovencljem v navadi, za vsako pi*darijo potrebno najti dežurnega krivca in tokrat je v nemilost padel operater. Po mojem mnenju je, če ne drugega, malo prezgodaj za sklepanje takšnih zaključkov... Kaj ima Simobil veze s kvaliteto tel. aparatov? Kaj ima Simobil veze s kvaliteto servisov le-teh (ki je pri nas nasplošno v pi*di - skoraj vedno se te hočejo endvatri znebit)? Bore malo, kenede.

Kar se tiče vprašanja, ali je tvoj aparat zares odklenjen, lahko le-to preveriš tudi sama (vsaj za večino telefonov se da) - kateri aparat si ponosno lastiš
evil.gif
?

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Najprej naj vsak pred svojim pragom pomete!
So vsi pljuvali čezme ko sem se bunil za Nokio da je bilo oh in sploh, da berem samo zakone ki meni sedejo.
Berem vse, in vem kaj pišem.

Ne vem kaj in kje bereš, vendar z izjavo, da so telefoni na vezavo ''žnj'' kvalitete, dokazuješ, da o teh stvareh nimaš pojma.

Lp. TheCjen