Bratranec je prešaltal na SGS 3 in mi je za fer ceno (60 eur) prodal svojo še v garanciji in praktično novo Sony Xperia J, vendar z opozorilom (in celo priporočilom, da ga naj raje ne vzamem), saj da mu je zadnje čase obupno štekal..Telefon sem vseeno vzel, glede na to da je še v garanciji več kot leto dni pa vendar, telefon resnično "šteka" da je za popiz*it..Že med samim pomikanjem po menijih se mu sanja in deluje s precejšnjim zamikom. Seveda smo dali telefon na tovarniške nastavitve a ni prav nobene razlike. Ko je bil telefon popolnova nov je bojda deloval popolnoma brez problemov, torej brez zatikanja. Problemi so se pojavili šele v zadnjem času..Ima naloženo zadnjo verzijo Androida 4.1.2 (Jedrna različica telefona pa je 3.4.0), vendar ker je sam precejšen laik, niti ne ve, kakšna je bila naložena programska oprema v originalu, saj je sam kasneje, ko je začel telefon štekat, izvedel vse uradne posodbitve, upajoč. da bo rešil problem.
Telefon je bil kupljen pri mobitelu, zdaj pa me zanima, ali sam lahko še sploh kaj naredim (brez da zapravim garancijo) ali je bolje, da telefon reklamiram z dejstvi, ki so navedena.
hvala
Telefon je bil kupljen pri mobitelu, zdaj pa me zanima, ali sam lahko še sploh kaj naredim (brez da zapravim garancijo) ali je bolje, da telefon reklamiram z dejstvi, ki so navedena.
hvala