Problem SE W960i

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
ker je stekel zaslon na SE W960i in imam na njem shranjene telefonske ki jih sedaj nikakor ne moram videt.
probal sem z PC suite od SE pa tudi ne gre ker bi moral bit telefon vklopljen da bi lahko prenesel podatke.
ima kdo kakšno idejo da bi dobil iz njega telefonski imenik.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ponavadi se prenesejo podatki v outlook, pri sinhronizaciji. Lahko pa greš na mobitelov center s sim kartico, na kateri imaš(najbrž) kontakte in ti jih sprintajo na papir. lp

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
ne nimam na simu
so shranjene na aparatu
pri sinhronizaciji mora bit aparat vkloplen in prijavljen v omrežje jaz pa tega ne moram naredi ker ne vidim kaj piše na ekranu in tudi verjetno pina ne morem potrdit ker ekran ne dela ničesar

Nazadnje urejeno:

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Edina možnost je, da na svemi rečeš, da naj menjajo samo zaslon, če je hardversko zanič.Na telefon pa ne smejo nalagat novega softvera, ker drugače gre vse. Za drugič pa, skopiraj vse kontakte na sim! Pol pa lahko samo telefone menjavaš, pa neboš ob podatke.
smile-1.gif

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
to jaz naredi sam ta aparat ni moj sem hotel sam oslugo naredit kolegu ki ni nadarjen na takšne stvari

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
507
71
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik nightfire pravi:
ne nimam na simu
so shranjene na aparatu
pri sinhronizaciji mora bit aparat vkloplen in prijavljen v omrežje jaz pa tega ne moram naredi ker ne vidim kaj piše na ekranu in tudi verjetno pina ne morem potrdit ker ekran ne dela ničesar

hja v aparat daj SIMko brez PINa, pa se aparat normalno prižge, pač ne vidiš nič na ekranu...
ko ga priklopiš na kabel pa samo potrdiš, ker je prva opcija uporaba aparata za sinhro in voila...lahko narediš sinhro...

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Žal ta način ne deluje, ker moraš na začetku izbrati ali se telefon prižge v Telefonskem ali Letalskem načinu.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Če ne dela ekran je to problem, ker je edina tipka za potrditev na W960i na ekranu, pri P990i imaš pa soft tipko na tipkovnici
wink-1.gif

Edino kar lahko poizkusi je s pritiskom Jogdial-a