Problem s priklopom routerja

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Glej fant:
1.) /etc/hosts sem uporabljal, editiral in na novo pisal že pred desetletji, tak da mi ne rabiš razlagat kaj je in čemu služi.
2.) to nobenga v tej temi ne zanima (po moje so že nehali brat, ker vidijo, da je zasmeten)

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Glej fant:
1.) /etc/hosts sem uporabljal, editiral in na novo pisal že pred desetletji, tak da mi ne rabiš razlagat kaj je in čemu služi.
2.) to nobenga v tej temi ne zanima (po moje so že nehali brat, ker vidijo, da je zasmeten)

Sem kar slutil, kaj se bo zgodilo.
"Ne grem se več! Nobenga ne zanima!" Seveda, ko pa nimaš odgovora. Pa saj je sedaj vseeno, vsaj meni.

Na splošno - moderatorjeva naloga je, da se taki posti ne pojavljajo, ne pa da jih sam piše. Saj nisem užaljen, ampak prav mi pa ni. Ni problema, to je tvoj forum. In zato, mene v tvojem "carstvu" ne bo več.

Šefa foruma prosim (pravzaprav zahtevam), da me briše iz spiska uporabnikov Alter foruma.

Vem, da nisem prvi, ki odhajam in tudi zadnji ne. Kar nekaj jih je mirno odšlo, jaz bom pa le kako besedo rekel.

Slab moderator si, "stein". Pa malo se zamisli. Mogoče bo pomagalo, pa rahlo dvomim, če si pa že "desetletja" strokovnjak na tem področju.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Florjan pravi:
Sem kar slutil, kaj se bo zgodilo.
"Ne grem se več! Nobenga ne zanima!" Seveda, ko pa nimaš odgovora. Pa saj je sedaj vseeno, vsaj meni.
Kakšnega odgovora ?
Kdo se ne gre več ??? (razen tebe
sprasujem se.gif
)

Sicer je forum svoboden. Lahko vsak gre in pride, kak mu paše.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Evo zadeva rešena. Nisem pisal ker sem bil malo na odihu.
Problem je bil v routerju . Sem nesel menjat, novega sem samo priklopil in osnovno nastavil in zadeva daluje.

Imam pa drug problem(ki sicer ni pri meni)
Router noramlno deluje. računalniki se lahko povežejo le eden(pc z wireless kartico) ima slabo povezavo. Sicer piše da je moč 100% ter na pogled vse klapa samo ko hočeš na kako stran(google) traja in traja(po kaki uri celo naloži).

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Pvi sum je Windows.
Probaj drugi OS zagnati (s CD-ja, USB-ključka), da vidiš, če bi ta delal. (recimo Ubuntu ali Windows-ne poznam downloada)