Pred nekaj dnevi se je začela Mozzila sesuvati, stanje je bilo čedalje slabše. Nekajkrat je ekran tudi postal moder in na njem se je izpisalo: Your PC ran into a problem and needs to restart. WE re just collecting some errors info, and then we ll restart for you. Stop code: SYSTEM PTE MISUSE. Nazadnje se je pokazalo spet isto sporočilo, le Stop code je pisalo: MEMORY MANAGEMENT!
Računalnik sem mojstru dal formatirati, naložil je vse na novo, toda težava ostaja ista, Mozilla se celo sploh ni dala odpreti, potrebno jo je bilo ponovno naložiti. Vse skupaj je zhelo nestabilno in se ves čas sesuva, tako da je delo skoraj nemogoče.
Naredil sem test spomina, je napisalo:
Windows is checking for memory problems...
......
Status: Hardware problems were detected. Potem se mi je na ekranu pokazalo obvestilo:
Obnovitev
Vaš računalnik/napravo je treba popraviti
Prišlo je do nepričakovane napake.
Koda napake: 0x0000023
Uporabiti boste morali orodje za obnovite itd.
Potem sem moral računalnik prisilno ustaviti, saj drugače ni šlo....
Sedajle me je celo pustil, da sem tole napisal....
Računalnik sem mojstru dal formatirati, naložil je vse na novo, toda težava ostaja ista, Mozilla se celo sploh ni dala odpreti, potrebno jo je bilo ponovno naložiti. Vse skupaj je zhelo nestabilno in se ves čas sesuva, tako da je delo skoraj nemogoče.
Naredil sem test spomina, je napisalo:
Windows is checking for memory problems...
......
Status: Hardware problems were detected. Potem se mi je na ekranu pokazalo obvestilo:
Obnovitev
Vaš računalnik/napravo je treba popraviti
Prišlo je do nepričakovane napake.
Koda napake: 0x0000023
Uporabiti boste morali orodje za obnovite itd.
Potem sem moral računalnik prisilno ustaviti, saj drugače ni šlo....
Sedajle me je celo pustil, da sem tole napisal....