Problem Dell Vostro A860 CPU 100%

Zorec

Zelenc'
29. okt 2011
17
0
1
35
Ljubljana
Pozdravljeni imam problem pri omejenem prenosniku . In sicer kadar polnim prenosnika mi CPU naraste na 100% in je nemogoče delati z njim, kadar je na bateriji deluje OK . Windowse sem naložil že različne, na vsakem je isti problem . Probal sem z nadgradnjo Biosa vendar neuspešno . Imam tudi problem z osvetljevanjem zaslona, to sem tudi zasledil na forumu za ta problem tako da mi je šel inverter . Sedaj pa me zanima če bi kdo vedel za ta problem da nebi za brez veze kupoval inverter, ker bi rad ugotovil ta problem s procesorjem. Probal sem tudi od kolega polnilec vendar tudi ni šlo je zabijalo . Baterija mi zdrži cca 45 min .

lp zorec

kocka

Pripravnik
18. sep 2007
446
12
18
Dej ven baterijo in priklopi polnilec in zaženi računalnik. Je kaj drugače?

Zorec

Zelenc'
29. okt 2011
17
0
1
35
Ljubljana
Citat:
Uporabnik kocka pravi:
Dej ven baterijo in priklopi polnilec in zaženi računalnik. Je kaj drugače?

Ne nič ni drugače težava je enaka . Sem pa opazil da mi pač med samim delovanjem s baterijo delajo rami na cca 90% ker imam samo 1 gb . Ko pa priklopim na direktno polnjenje pa mi Cpu naraste na 100 % , Rami pa na cca. 60 % .

lp

Zorec

Zelenc'
29. okt 2011
17
0
1
35
Ljubljana
Prenosnika sem dau na diagnostiko, ker sam sicer nimam te možnosti da bi katere od komponent probal in zamenjal tako da čakam da me pokličejo tako da ko bo kej novega bom sporočil. Baje naj bi sumil na disk ko sem ga prinesel tja tako da bomo vidli.
Odnesel sem ga na servis v Murgle centru je en računalniški servis Piara . Nikoli ga še nisem tja nesel ali vendar kdo pozna to firmo če je v redu ?