Majstri no.........pa lahk ste bol nežni pri svojih komentarjih
Zj pa big question: Zj če sem prav skužu, sem ponoč ka nisem mogu spat zarad teh POI točk, pogruntu naslednje (pa naj me nekdo popravi, če se motim):
- z nakupom Garmina nuvi 760, dobiš zemlejvid NT 2008 in z njim naložene POI točke že na zemlejevidu
- potem ko si namestim Adria route in pa Adria Topo dobim poleg map spet shranjene POI točke že v samih zemljevidih
DO ZDAJ VSE JASNO...........al se mogoč motim.
Sedaj ko je to vse gor na Garmin napravi pa me zanima, če bom recimo naložil POI točke Slovenije pa še ene evropske države, ki je tudi na NT 2008 gor s POI LODARJEM.................ali se bodo izbrisale vse POI točke iz NT 2008, pa Adria route in pa Adria Topo ALI NE.
*-*
Če se ne izbrišejo ali to pomeni, da te spadajo pod kategorijo: KAM->DODATNO->UPORABNIŠKE POI TOČKE->te točke, ki jih prenesem z POI LODARJEM, se shranijo sem potem, če prav razumem.
Ko pa bom drugič prenašu ostale točke, se pa te prvotne zbrišejo, ostale točke, ki pa so bile naložene na NT 2008 in Adria route in pa Adria Topo ORIGINALNO pa zmeraj ustanejo noter in jih ne morem izbrisati, s tem ko nalagam nove POI točke.
2.Zanima pa me tudi,ali to sploh funkcionira v nuvi 760, ko grem v meniju pod:ORODJA-NASTAVITVE-BLIŽINSKE TOČKE-BLIŽINSKA OPOZORILA(spremeni)-VARNOSTNE KAMERE GARMIN.
Nisem je še veliko sprobaval, pa če mi lahko pomagate ali se te ikone pokažejo na napravi, ko se peljem mimo varnostnih kamer in ali me nato opozarja naprava z kakim zvokom ter čemu sploh služi ta funkcija?
Se opravičujem, ker veliko sprašujem, ampak zmeraj so govorili, da sprejmi človeka, ki se rad uči in ima voljo do tega ter se izogibaj lenim in nezainteresiranim ljudem.*-*
P.S. Bi prosil katerega, ki ima več izkušenj z navigacijami, če mi lahko pošlje svoj MSN naslov, da se lažje in hitrejše rešim situacijo.
Hvala za razumevanje
LP