Prireditve v Stožicah in redarstvo...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Sedaj pa resno vprašanje. Koliko junakov je že parkiralo v Londonu na napačnem mestu. Zakaj ne? Ker na niste bili (večina). Ali ker tam večina (skoraj vsi) dobijo listek? Kje drugje v Evropi, kjer je parkiranje sankcionirano uspešno?
Jest sm napačno parkiral v ZDA pred belo hišo, ti povem kazen je bla smešno nizka v primerjavi z našimi, se ne spomnim zdej al je bla 5 al 10 $. Pa še to nisem plačal.
Pa še enkrat drugič, pa sm ravno policaja narajmal, pa me je potem samo opozoril.
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Vsi, ki tu pravite, da to Jankovič dela zaradi proračuna, kako ste lahko taki cepci in parkirate napačno. Parkirajte prav, in po vaše, bo Jankovič propadel. Naredili boste dve dobri deli, prvič ne boste svoje pločevine puščali kar nekje, pa še župana Ljubljane boste zaj..

Skratka geslo vseh bi moralo biti : PARKIRAJMO PRAVILNO.
Povsem napačno razmišljanje. Jankovič bo tistih 5 miljonov dobil tako ali drugače. Če ne z parkiranjem pa s tem, ker si pljunil na tla, za 1cm prevozil črto, al pohodil zelenico, se poljubljal, baba nosila prekratko kiklo, pil pivo na javnem mestu.......vse to že videno nekaterih državah. Za vse se bo našlo opravičilo, taki kot ti boste pa ploskali.
Samo vprašanje, koliko svobode si bomo pustili vzet, in koliko nas bodo še obirali, da bomo protestirali. Ampak dokler je dosti takih kot si ti, se nam bodo pravice in svoboščine samo še zmanjševale, župan pa kasiral.

A teb še sedaj ni jasno, da je cilj kazni pobiranje denarja, ne pa ustvarjanje nekega reda?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.588
1.931
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Včeraj v Stožicah:
evil.gif

sqjam

Pripravnik
18. avg 2007
77
0
6
Napačno si parkiral in se razburjaš ob dobljeni kazni? Pa si iz vrtca ravno prišel al kako?

Sej človek ne more vrjeti kakšne to slišiš. A živimo med mongoloidi, ki ne zastopijo kako laufajo stvari?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
A so zraven vsteti tudi vsi projekti ki jih njegova druzina dela na racun njegove funkcije? Lej, definitivno je evc narejena kot kadarkoli prej. Vprasanje je le za kaksno ceno in pa seveda koliko na racun funkcije pada v zepe prijateljev. V glavnem ne tok gorece zagovarjat cloveka za katerega se kaze da zlorablja funkcijo podobno kot thaler.

Še vedno je precej bolje, da se nekaj naredi in zravn zaslužijo njegovi kolegi, kot da se nič ne naredi. Funkcije pa vsi izkoriščajo tako ali drugače, vprašanje je kaj ostane za njimi...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.499
7.681
113
to je zelo zelo nevarna trditev. Namrec ti trdis, da ce je nekdo sposoben nekaj narest, je povsem legitimno, da zraven krade oz zlorablja svojo oblast. Ce se bolj zbanalizirava - ce sem jaz bistveno bolj sposoben od tebe in ti zelis da ti polozim ploscice doma je povsem dovoljeno da ti med polaganjem ploscic doma se kaj ukradem in te nategnem pri koncnem racunu. Itak se nimas kaj pritozevat ker sicer doma ne bi imel polozenih ploscic.

In zato ker folk na tok low nivoju razmislja je mozno da nam ze 20 let kradejo. Ker je to pac ok, sej drgac pa ne bi bilo nic narejeno. A res? A kr vse bi stalo? Ne se smesit.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Sorry, ampak smešiš se kvečjemu ti, ker pišeš nekaj brez kakršnekoli osnove. Prosim povej za katere stvari, ki jih ti navajaš, je bil Jankovič že pravnomočno obsojen? Dokler se mu stvari ne dokažejo, so to samo natolcevanja, če pa imaš kakšne dokaze, jih pa prosim posreduj ustreznim organom, tako kot zahtevaš to od vsakega uporabnika, ki navede kakršnokoli sumljivo dogajanje. Ne me narobe razumet - Jankoviča ne branim ali zagovarjam, samo pun k imam že teh slovenskih novic, kjer gre za samo žuto štampo in neko ugibanje, katero folk vzame za svoje in potem na vsakem koraku poslušamo gostilniške debate v stilu "Vse je pokradu, bla bla bla" pa čeprav jih 99% sploh ne ve kaj govori; nobene stvari se ne uspe dokazat in vse skupaj visi v zraku, da človek prej dobi vtis, da se poskuša nekoga očrnit in spreobrnit politično voljo, kot pa dejansko za kaznovanje nekoga, ki nezakonito ravna. In enako mnenje imam o vseh poslih, ki jih poskušajo dokazati Janši ali Jankoviču ... že nekaj let levi in desni novinarji trobijo isto, nikoli pa ne pridemo resnici do dna in zato so zame take stvari nevredne debate.

lp

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
to je zelo zelo nevarna trditev. Namrec ti trdis, da ce je nekdo sposoben nekaj narest, je povsem legitimno, da zraven krade oz zlorablja svojo oblast. Ce se bolj zbanalizirava - ce sem jaz bistveno bolj sposoben od tebe in ti zelis da ti polozim ploscice doma je povsem dovoljeno da ti med polaganjem ploscic doma se kaj ukradem in te nategnem pri koncnem racunu. Itak se nimas kaj pritozevat ker sicer doma ne bi imel polozenih ploscic.

In zato ker folk na tok low nivoju razmislja je mozno da nam ze 20 let kradejo. Ker je to pac ok, sej drgac pa ne bi bilo nic narejeno. A res? A kr vse bi stalo? Ne se smesit.

Definitivno raje plačam recimo 10% več in imam narejeno v dveh tednih, kot da izdam razpis, se eno leto pregovarjam z različnimi ponudniki, izberem nacenejšega ponudnika, ki na koncu naredi delo le na pol
smirk-1.gif

Ni prav, ni po pravilih, je pa precej bolj efektivno. Na low nivoju razmišljaš ti, ker verjameš, da kateri koli visok funkcionar ne bo delal za svojo korist. V končni fazi raje vidim, da nekdo ukrade 200k€ in nekaj (precej) pusti za sabo, kot da nekdo ukrade 20k€ in ne naredi nič.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.499
7.681
113
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Sorry, ampak smešiš se kvečjemu ti, ker pišeš nekaj brez kakršnekoli osnove. Prosim povej za katere stvari, ki jih ti navajaš, je bil Jankovič že pravnomočno obsojen? Dokler se mu stvari ne dokažejo, so to samo natolcevanja, če pa imaš kakšne dokaze, jih pa prosim posreduj ustreznim organom, tako kot zahtevaš to od vsakega uporabnika, ki navede kakršnokoli sumljivo dogajanje. Ne me narobe razumet - Jankoviča ne branim ali zagovarjam, samo pun k imam že teh slovenskih novic, kjer gre za samo žuto štampo in neko ugibanje, katero folk vzame za svoje in potem na vsakem koraku poslušamo gostilniške debate v stilu "Vse je pokradu, bla bla bla" pa čeprav jih 99% sploh ne ve kaj govori; nobene stvari se ne uspe dokazat in vse skupaj visi v zraku, da človek prej dobi vtis, da se poskuša nekoga očrnit in spreobrnit politično voljo, kot pa dejansko za kaznovanje nekoga, ki nezakonito ravna. In enako mnenje imam o vseh poslih, ki jih poskušajo dokazati Janši ali Jankoviču ... že nekaj let levi in desni novinarji trobijo isto, nikoli pa ne pridemo resnici do dna in zato so zame take stvari nevredne debate.

lp
dokazano je, da je podjetje v lasti njegovih sinov kupilo nezazidljivo zemljisce ki je nato postalo zazidljivo.

V tej debati smo pac predpostavljali da gre kaj tudi v njegov zep. In moj point je, da to da je nekdo sposoben se ne more biti podlaga za to, da bomo vsi odobravali morebitno nelegalno pocetje ki se ob tem dogaja. In jaz od nobenega uporabnika nisem zahteval naj nekaj prijavlja. Jaz sem le napisal vsakemu "ki je vse vedel" da naj gre to na policijo povedat ce bi rad da se nekaj preganja. In ne trdim da ostali ne delajo nezakonito ampak tudi ce to pocnejo vsi to se ne pomeni da je prav. Ce si to zmozna dojet ok, ce pa ne pa ne, jaz te ne bom skusal prepricevat.

@wacko ne, nisem napisal da ti placas 10% vec ampak da ti jaz se kaj sunem zraven. Pac se nekaj zraven, saj ni vazno kaj, mogoce v vrednosti 30% to itak ni na tebi koliko ti bom vzel ampak bom vzel kolikor bom hotel. A bos pol se zagovarjak to teorijo? Da kdor je sposoben lahko pocne tudi nezakonite stvari?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.588
1.931
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
a nisi ti zadnč čist znorel, ko je nekdo napisal, da pivo piješ in ne cviček...
Kot prvo nisem "čist znoru" in kot drugo, sploh nima veze, kaj pijem! Res pa je, da do včeraj piva nisem pil nekaj mesecev, ampak samo vino, v glavnem cviček...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
glej, v državis pravo demokratično tradicijo bi bilo njegove gospodarske in politične kariere konec že ob aferi z maturo. Tu je pa slovenija, kjer bebčki 'našim' dopuščajo vse, z izgovorom, da bolje to, kot da pridejo na oblast 'njihovi'. Ko pa je treba ceno neposredno plačati, pa jokcanje in stokanje...se spomniš, kako si kot lajna pod prejšnjo vlado ponavljala 'ta vlada je naredila toliko škode kot še nobena', utemeljiti pa nisi znala...in potem se je oblast zamenjala...in kmalu zatem, si pa stokala po forumu, češ kako oblast nima socialnega čuta...in tudi za županovanje bo prišel zasoljen račun, ki bo meščane krepko krepko udaril po denarnici...nekateri smo to vedeli že ob rezultatu prejšnjih županskih volitev, nekaterim bo pa to postalo jasno, ko bo njihova denarnica to neposredno občutila...ampak, v državi slepih pač ni težko biti jasnoviden, pa čeprav imaš dioptrijo...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
@wacko ne, nisem napisal da ti placas 10% vec ampak da ti jaz se kaj sunem zraven. Pac se nekaj zraven, saj ni vazno kaj, mogoce v vrednosti 30% to itak ni na tebi koliko ti bom vzel ampak bom vzel kolikor bom hotel. A bos pol se zagovarjak to teorijo? Da kdor je sposoben lahko pocne tudi nezakonite stvari?

Direktno o kraji tudi ti ne moreš govoriti v primeru Jankoviča. Občinski denar je relativno transparentna zadeva, tako da se več ali manj vsi zavedajo, da "provizije" obstajajo, obenem pa opazijo tudi napredek. Na volitvah se v vsakem primeru odločajo za kompromis. Ko bo nekdo predlagal primernega protikandidata Jankoviču, bo tudi on ogrožen, dokler pa ne bo pametne alternative, bo pa folk vedno zbral tistega, ki vsaj nekaj naredi namesto ostalih, ki se samo pasejo in so "politično korektni".

Še enkrat ponavljam - Ne zdi se mi vse prav, kar dela Jankovič, po drugi strani mi pa ne diši (ne)delo ostalih...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.499
7.681
113
no saj jaz se strinjam, da alternitve ni oz je ni videti ce ze je. Jaz sem samo hotel opozorit da tip se zdalec ni tok super duper in pa predvsem da ne smemo kar pristajat na nepravilnosti. Res je, trenutno kaze da je se najboljsi ampak to ne pomeni da lahko dela kar hoce

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.769
3.978
113
Ljubljana
hmpg.net

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
se spomniš, kako si kot lajna pod prejšnjo vlado ponavljala 'ta vlada je naredila toliko škode kot še nobena', utemeljiti pa nisi znala..

Ne, ne spomnim se tega, to je zrastl na tvojem zelniku.
bonk.gif

Glede zasoljenega računa ob županovanju Jankoviča - Zoki je župan že peto leto, brez težav je dobil že drugi mandat - kje se torej zatakne? Menda ne trdiš, da je več kot 60% Ljubljančanov butastih, da ne znajo kritično ocenit njegovega delovanja?
lp

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
seveda se 'ne spominjaš', pa tudi nisi edina, ki rada dobi amnezijo...glupega je še več kot 60% folka, zato pa smo tam, kjer smo...čez 10 let nas bo še kosovo peljalo na wc...žal. Sposobni odhajajo, predvsem mladi, ostajajo pa predvsem tepčki. ki še vedno verjamejo čebinskim pravljicam, priseljuje se pa predvsem folk, ki jim slo kot država eu pomeni zgolj odskočno desko za naprej v eu ali pa tisti, ki so preveč nesposobni, da bi jih doma ali v uspešnejših državah gledali...tudi sam razmišljam o odhodu, vendar imam tako situacijo, da trenutno nekih realnih možnosti ni, upam da se to spremeni. Kaj pa preostane v slo??? se napiti, pa oditi na štadion, ki 'nas ne bo stal niti centa', pa tam sproščati frustracije z dretjem na 'nasprotno' fuzbal ekipo? Hvala lepa za tako prihodnost