Prireditve v Stožicah in redarstvo...

CatNip

Zelenc'
18. mar 2011
1
0
1
Ja super mi2 s punco sva dobila 200 €, ker sva parkirala na travnati površini... torej ne na pločniku,kolesarski stezi ali bankini... ampak na vmesnem delu med sprehajalno potjo in cestiscem. Kako torej tako visoka kazen ? Mi lahko to kdo razlozi...

Jih je pa res treba dat, na TV, vsak blok ima rampo, parkirisc na ŠRC Stozice pa daleč premalo..

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Sem bil tudi tam
smile-1.gif
. Parkiral v kleti garažne hiše brezplačno ( tam sem bil ob 19h ). Med pavzo sem pičil domou, ker se mi res ni dalo gledati biciklistov.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
Sem bil tudi tam
smile-1.gif
. Parkiral v kleti garažne hiše brezplačno ( tam sem bil ob 19h ). Med pavzo sem pičil domou, ker se mi res ni dalo gledati biciklistov.

zajebal si, po biciklistih so FMX in Quad še enkrat naredili enak šov.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik CatNip pravi:
Ja super mi2 s punco sva dobila 200 €, ker sva parkirala na travnati površini... torej ne na pločniku,kolesarski stezi ali bankini... ampak na vmesnem delu med sprehajalno potjo in cestiscem. Kako torej tako visoka kazen ? Mi lahko to kdo razlozi...

Jih je pa res treba dat, na TV, vsak blok ima rampo, parkirisc na ŠRC Stozice pa daleč premalo..

poslikaj, ker tam ni niti T od travnate površine

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.498
459
83
Citat:
Uporabnik CatNip pravi:

In obvezno pritožba. Verjetno si fasal kazen po občinskem odloku, ki hodi navzkriž z ZVCP. Slednji govori o dveh možnih tarifah za napačno parkiranje - 40€ in 80€. Pri čemer nižja velja tudi "na vseh prometnih in drugih javnih površinah, ki niso namenjene prometu vozil ali niso namenjene prometu tovrstnih vozil", pa naj kretenski svetniki in imbicilni župani v svoje odloke pišejo, kar želijo - če si za prekršek lahko sankcioniran po več zakonih / členih, se vedno upošteva nižja kazen (bolj ugodna zate).

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.416
1.270
113
V Lj je en kup parkirisc. In taksi cez celo Lj je med 7 in 10 evri (iz stozic na vic sem dal 7 eur). Zakaj bi clovek torej z avtom rinill v guzvo v stozicah in tvegal zamudo in kazen?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.226
3.586
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Car pravi:
in se najmanj uro in pol pred dogodkom parkirava v garažni hiši.
Naslednjič ko bodo vsi prišli uro in pol pred dogodkom, verjemi da tudi ti ne boš parkiral v garažni hiši in pil iz sixpacka.
wink-1.gif

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
in se najmanj uro in pol pred dogodkom parkirava v garažni hiši.
Naslednjič ko bodo vsi prišli uro in pol pred dogodkom, verjemi da tudi ti ne boš parkiral v garažni hiši in pil iz sixpacka.
wink-1.gif
Misliš da vsi berejo Alter!?
wink-1.gif

Sej je dost, da ga berejo novinarju 24ur...