Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

hermann

Guru
19. mar 2014
9.827
6.781
113
Black mirror s7

Pogledal prvi del in je rahlo neprijeten ampak nikakor ne napačen. Definitivno bolje kot s5 in 6, ki so bile že povsem brezvezne.

• Všeč mi je
Reactions: erikson

sad

Guru
24. avg 2007
21.705
10.336
113
ja tako kot vsaka do zaj.
Prvi dve nista bili slabi, ampak vmes je toliko neumnosti v izvedbi, da me je zmotilo. Recimo streljanje in seveda bad guys kar popadajo, good guys pa nič, se jih metki otepajo. Pa na koncu druge sezone tistega prestrelijo z x metki in on seveda samo pade na mestu dol. Oz. še počaka malo. In končna: raketa še ni imela čipa noter, pa je vseeno prišla nazaj.
Škoda za ta umetniški prikaz in te lapsuse.

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
2.011
418
83
Meni je zelo emocionalno zahtevna, ker se poistovetim z liki in njihovim trpljenjem in zato mi je bil 3. del odličen, ker ni bilo samo tpljenja, ampak tudi radost.

In ja, kot pravi sajkek največji nevarnost v apokalipsi ni zombi, ampak so-človek.

Point je v tem, da del pokaže, da lahko tudi v tako sfiženem svetu ljubimo in skrbimo drug za drugega. Da ne gre samo za golo preživetje, ampak tudi občutenje ljubezni, najsi bode hetero ali homo.
Kot so že omenili, je v Igri Bill nosil precej večjo vlogo kot tukaj. Meni je bil del odličen, prav pasala je ena umirjena epizoda, ker sedaj naprej je zelo pestro.

Tiste, ki pa moti tale gejevska zadeva, ki je mimogrede bila prikazana zelo lepo, naj kar prenehajo z to serijo, ker v drugi sezoni bodo prišle na plano precej večje zadeve, kar se tiče geyevstva itd

Torej, kako smo sedaj z drugo sezono? Gledate? Moram reci, da je bil v igri precej bolj "kontraverzno" predstavljen lik Abby...mogoče še bo

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.940
11.771
113
ne vem, zaenkrat gledal prvi del season 2, zgodbe drugače poznam iz iger... ja, prvi problem je ker se ellie ni postarala, in mal čudno deluje. ne deluje pristno, v igri je bilo bolj. bolj natur. Drugače me ne moti, če bodo kakšno vsebino zapeljali kam drugam, glede na igro.

• Všeč mi je
Reactions: pocast

luka51

Guru
16. avg 2007
14.864
6.150
113
Prvi dve nista bili slabi, ampak vmes je toliko neumnosti v izvedbi, da me je zmotilo. Recimo streljanje in seveda bad guys kar popadajo, good guys pa nič, se jih metki otepajo. Pa na koncu druge sezone tistega prestrelijo z x metki in on seveda samo pade na mestu dol. Oz. še počaka malo. In končna: raketa še ni imela čipa noter, pa je vseeno prišla nazaj.
Škoda za ta umetniški prikaz in te lapsuse.
Ja pa saj to se od take serije pričakuje, to je že od vekomaj tak.
Isto koz sniper, ki je nepridiprav tudi 85 čistih strelov izpusti in čaka,da ga policaji najdejo. Tak to je :)