Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Luther

Pogledal pilota. Kriminalna triler nanizanka. Zelo kul razvijajo karakterje že v prvem delu. Zadeva je angleška oz. vsaj tak naglas imajo vsi. Glavno vlogo igra Stringer Bell iz The Wire.
zmaga.gif

tumblr_lnvikpVbYc1qz8w2oo1_500.jpg

Priporočam ogled (pilota zaenkrat, nadaljavanka še ne vem kakšna je. Grem pa gledat 2. del.)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Luther

Pogledal pilota. Kriminalna triler nanizanka. Zelo kul razvijajo karakterje že v prvem delu. Zadeva je angleška oz. vsaj tak naglas imajo vsi. Glavno vlogo igra Stringer Bell iz The Wire.
zmaga.gif

tumblr_lnvikpVbYc1qz8w2oo1_500.jpg

Priporočam ogled (pilota zaenkrat, nadaljavanka še ne vem kakšna je. Grem pa gledat 2. del.)

Pogledal prvo sezono. Top shit. Dobra psihološka, super karakterje razvijajo, dobra igra...škoda ker je samo 6 delov v prvi sezoni.

Priporočam.
zmaga.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Breaking bad konec 4 sezone - spoiler Matr sem bil prepričan, da je s tem delom konec vsega, ker so praktično 99% stvari spucali stran, sicer na koncu je tisti mini cliffhanger, ko pokaže, da majo pri Walterju doma ta Cry of the Lily, ampak glede na to, kako je vse skupaj izpeljal, dvomim, da bo ta mali vedel, da ga je on zagiftal. Pa tud ne more bit cela sezona o tem, kako se ta dva kljukca med sabo kregata. Ne vem kaj bojo zdaj naredili za naslednjo sezono, vsi bad guyi so mrtvi, razen Mikea, ki pa tud ni tak pravi badguy ampak prej plačanec. Denarja tud ne rabi več Walter, pa še s to pralnico majo legit business.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Aaaaaa.

Kar se mene tiče, konec serije. Če bi spustili tisto bedno rožo in pustili kot je bilo, bi bilo še bolje. Se popolnoma strinjam s tabo glede nadaljevanja. Edini pameten loose end je Mike.

Gus, Ted, cartel, Salamanca... they're all gone.

PS: Poklon Terminatorju 2? Why oh why je bilo to potrebno...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Še en dober komentar za to kar te je motilo:The reason I loved Gus's death scene so much, and thought it was such a perfect, fitting end to the character...is that it immediately evoked thoughts of Harvey Dent, AKA Two-Face, and Gus Fring is the most two-faced man that has ever walked the reels of fiction. In a sense, his death exposed his true nature, and for that, it was beautiful.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
No ja no. Jaz tudi mislim, da bi šlo lepo brez tega vložka.

Kar se serije tiče, pa mislim, da nimajo podlage za nadaljevanje.

Ne podcenjuj nategovalcev sezon
smile-1.gif
.

LP,
PIC

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
No ja no. Jaz tudi mislim, da bi šlo lepo brez tega vložka.

Kar se serije tiče, pa mislim, da nimajo podlage za nadaljevanje.
bi mogu it preverit ampak če sem si prav zapomnil je planiranih še 15 delov, ampak se še odločajo ali bo 1 ali 2 sezoni...

Ne podcenjuj nategovalcev sezon
smile-1.gif
.

LP,
PIC