Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Breaking bad se začne stedi julija (se mi zdi, mogoče junija) nova sezona.

The Killing te pa res potegne notr, pogledala v dveh večerih/nočeh vseh 7 delov.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Začel The Killing. Vleče notr, čeprav bodo to zgodbo težko razvleki čez več kot eno sezono. Bo treba v stilu "the wire" za drugo sezono drugo zgodbo, pa počasi povezat akterje.

Sem dobil identičen občutek. To bo težko več kot ena sezona, čeprav so karakterji (povezave z mafijo, politika, personal issues, terorizem (edino to mi pade na pamet ob zaključku zadnjega dela)) kar široko zastavljeni.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Sam res. Breaking Bad je že old school dobrih nadaljevank.

Začel The Killing. Vleče notr, čeprav bodo to zgodbo težko razvleki čez več kot eno sezono. Bo treba v stilu "the wire" za drugo sezono drugo zgodbo, pa počasi povezat akterje.

Se imata še 2 otroka, tole bo še za najmanj 2 sezoni.
hysterical-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Zakaj bi ap rabu več sezon. Ena sezona, dobra sezona in konec. Naj naredijo drug naslov in drug primer bo veliko bolje!

Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Sam res. Breaking Bad je že old school dobrih nadaljevank.

Se imata še 2 otroka, tole bo še za najmanj 2 sezoni.
hysterical-1.gif

aplauz.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Meni je super, tudi karakterje dobro razvijajo. Baje bo tam 12-13 delov v prvi sezoni. Če bo bo skoraj sigurno 2. sezona drugi primer. Dvomim, da se je ne kdo spustil v izdelavo nadaljevanke z mislijo, da lahko naredi samo 1 sezono. Tudi TV hiše bi bile proti temu verjetno.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mah tak na živce mi gre, ko dobre nadaljevanke na silo vlečejo ker so še vedno gledane. Ne vem zakaj preprosto ne določijo: nadaljevanka bo dolga 2 sezone, posnetih bo 70 delov in to je to. Veš kdaj bo konec, kdaj se bo zgodba razpletla.

Recimo How I Met Your Mother, končala se je 6. sezona, posnete bodo še najmanj 2 in kot so napovedali še ne nameravajo izdat katera je mati (oz. ali jo je sploh že spoznal)
tongue-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Seveda ne bojo povedali, katera je mati. Pomoje bomo uzvedeli šele v zadnjem delu, ko bo konec serije.
tongue-1.gif

Kar se pa tiče Kutcherja v Two and the half men mi pa totalno ne paše. Z njimo uničili serijo in res škoda, da sploh kaj nadaljujejo, boljše bi bilo, če bi jo ukinili, ne pa da nekaj na silo nadaljujejo. Kutcher nima šanse, da nadomesti Sheena.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Joj kako upam da vas bo vse presenetil. Čez Craiga kot Bonda so se vsi najprej pritoževal pa jih je večino pozitivno presenetil tako da upam da tudi Kutcherju rata!

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Potem pa še toliko bolje, ker mi je serija všeč in je polna smeha. Bomo videli, kako se bo obnesel.
smile-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
The Event + V cancelled
Smallville KONEC SERIJE - lep zaključek...kar uspešnih 10 sezon.....

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
SouthPark: sploh še nisi gledal? SMALLVILLE 10 sezon to imaš pomoje 220 delov total, 3-4 dele na dan dober si za 2 meseca
smile-1.gif
)))