Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Shameless (US)
zmaga.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Za V se pa res nihče ne bo sekiral
evil.gif

Po drugi strani pa bodo zgleda od domišljiskih serij ostale le še bedastoče z vampirji in volkodlaki. Beda
bonk.gif

Upam da bo vsaj Game of Thrones spodobno narejen.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Ja uau ej. Zadnji del dober, ostali pred tem pa kot da bi scenarij pisali v osnovni šoli.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ne me hecat...

Najprej Flashforward, zdaj pa še ti dve?!?! A sploh ostane še kakšna dostojna SF TV serija?

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Bokyto, Kibibi se vama sanja kje potegn UK verzijo Shameless, mogoče??

POPRAVEK - sem že našla :D

Sem pa začela gledat Shit, my dad say! pa je kr dobra.

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Ne me hecat...

Najprej Flashforward, zdaj pa še ti dve?!?! A sploh ostane še kakšna dostojna SF TV serija?

Dostojnih ne ukinejo. Bedne pa.
grin1.gif
Seveda. Zato pa so ukinili Firefly ane
rolleyes-1.gif

Za razliko od kupa vampirskega dreka ter čarovnikov sta recimo Fringe in SGU vsaj gledljiva

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
A supernatural ti ni kul?

Firefly ne poznam, očitno je bila preozko usmerjena.
Citat:
Although Whedon had designed the show to run for seven years,[87] and the show had a loyal following during its original broadcast,[88] low ratings resulted in cancellation by Fox in December 2002 after only eleven episodes had aired in the United States and Canada.[89] Prior to cancellation, some fans, worried about low ratings, formed the Firefly Immediate Assistance campaign whose goal was to support the production of the show by sending in postcards to Fox. After it was canceled, the campaign worked on getting another network such as UPN to pick up the series. The campaign was unsuccessful in securing the show's continuation.[90]

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Supernatural je kul. Pa res nisem preveč fan sci-fi zadev.
smile-1.gif
Matrix, Lord of the Rings, STar wars ipd...mi ni kul npr.
No saj tudi meni marsikaj od sci-fi ni všeč. Kompletna Vojna zvezd, ter večino Zvezdnih stez ne morem niti videti. Prav tako ne en kup vesoljskih nadaljevank, kjer skačejo naokoli "vesoljčki" z gumjastimi maskami
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Pogledal 3. Del breakout kings. Je ok, ni presezek. Moti me, da je vsak del svoja zgodba in se ne nadaljuje. Karakterji niso najboljsi..mogoce crnca sta ok. Kaj pa vem.. Za krajsat cas.

House je pa zadnjo sezono cist zasral.