Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zakaj pa? Kateri element te navdušuje?

Igra in zgodba. Režija je drugačna vsakič. Sicer je to nadaljevanka in ne nanizanka tako da nevem kam se vsem tako mudi. Komot bi lahk gledu 6 delov zapored v enem dnevu in mi nebi bilo dolgčas.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Zato ker jim je zmanjkalo knjig, po katerih bi naredili scenarij
smile-1.gif
.

LP,
PIC

Alan_Bastard

Pripravnik
12. dec 2007
170
1
18
Ljubljana
Sam sem gledal prvih nekaj delov Thje Boardwalk & the event in sem bil razočaran, tako, da sem jih opustil. Moram pa reči, da me je zelo pritegni prvi del - pilot The Walking dead. Tako, da bom par delov za pokušino še pogledal.

Drugače gledam
Two and a half men, Breakign bed, House, How i met .., chuck,... 30 rock, dexter, mentalist,californication, ...

Na čakanju je Lie to me.

Ima mogoče še kdo kkšno priporočilo?

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Nisem že dolgo spremljal temo ampak imam eno priporočilo: Bored to death. Po dolgem času nekaj poštenega humorja, ki ni na ravni vaške veseloigre
zmaga.gif
Sicer je mimo že ena sezona, druga pa se je pred kratkim pričela.

Dobra zadeva
smile-1.gif
Par delov traja da poštudiraš igralce, potem je pa smeh. Pravi trije karakterji.

Malce vmes gledam že nekaj časa. Kul zadeva :D Zaenkrat najboljši citat:
George: Wait, wait. What do I use as a weapon?...
Janet?
Ray: Jeah.
George: She extends!!!?

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
the walkig dead - potencial... samo me moti, da je bil začetek mal copija odličnega 28 days after.. se pa na ta način marsikateri razlagi izogniš

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Pa veliko časa imaš da razlago implementiraš in tako podaljšaš serijo.
Drugače pa 8 del Boardwalk empire
zmaga.gif
:

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Kdor je fan ne ravno običajnega angleškega humorja in subtilnih podjebavanj, si naj zvlece serijo The Trip. Zunaj so prvi trije deli.

LP,
PIC

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
jaz bom pa reku tak tak... se vedno me ni prepricalo. kaj pomagajo 3je dobri deli, ce pa je ostalih 6 blo navadn bullshit, ki bi se ga dalo strnit v eni al dveh epizodah, da pac navezes na prejsno sezono. zdaj ko gre proti koncu pa hitro zakomplicirat, twist sem twist tja in je to to. ne vem no, skoda
frown-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Jaz sem začel gledat Bored to death (zaradi priporočila v tej temi). Fajn serija, samo tista pesem na začetku mi gre tako na [censored] da samo hitro pograbim dalinca in dam na fast forward
tongue-1.gif