Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
heh, tudi meni nekaj ne stima pri njej... bo treba pocakat do naslednjega tedna. sigurno pa je na spisku "zanimivih" oseb
smile-1.gif

kakush

Pripravnik
11. sep 2007
62
0
6
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Citat:
Uporabnik kakush pravi:
Vsi tisti, ki se sprašujete zakaj so stvari zararane... Prvo pride roba na privat FTPje od "release group", nato jih kurirji širijo naprej na ostale FTPje in potem gre zadeva dalje na torrente. In pri FTPjih, kjer se pri prenosih uporablja FXP metoda, je popolnoma normalno da so datoteke zararane. Poleg tega ima ta "scena" tudi svoj protokol, kjer so zapisana vsa pravila kako in na kakšen način lahko npr. neka nadaljevanka "izide".

Lahko kakšen info več, čist iz firbca.
pozdrav.gif

Recimo lahko si pogledaš pravila ki so jih zapisali leta 2002:

http://tdx2002.get-it.us/tdx2002.nfo

lp

kakush

Pripravnik
11. sep 2007
62
0
6
Navedel sem samo kot primer in za ta pravila vem, da so bila javno dostopna. Bodi brez skrbi, da imajo sedaj prenovljena.

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nisem že dolgo spremljal temo ampak imam eno priporočilo: Bored to death. Po dolgem času nekaj poštenega humorja, ki ni na ravni vaške veseloigre
zmaga.gif
Sicer je mimo že ena sezona, druga pa se je pred kratkim pričela.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
torej, breaking bad bom cakal do poletja, dexter je zalaufal, ampak se nisem cist preprican v 5 sezono, manjka mi ena dobra nadaljevanka (vec jih ne morem spremljati, cas pa to...)

fring... DA, NE?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
torej, breaking bad bom cakal do poletja, dexter je zalaufal, ampak se nisem cist preprican v 5 sezono, manjka mi ena dobra nadaljevanka (vec jih ne morem spremljati, cas pa to...)

fring... DA, NE?

FRINGE? ABSOLUTNO DA.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Fringe je OK. Ampak kar se mene tiče povsem brez presežnikov. Če si pa malo naravoslovca, se boš pa ob nekaterih epizodah počutil kar malo užaljenega.
smirk-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Saj ni nobena serija perfektna, samo ob poplavi zadnjih let mi ja 1.mestu.