Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Even better
grims-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Pogledal the Event. Ok, zelo kul...samo na koncu me je začelo spominjati na Lost, ki sem se ga na sred nekje naveličal.

House S07E01 - lahko bi bilo bolje

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ksz...

imam težave z gledanjem teh novih serij, včeraj mi Housa ni hotelo odrarat in je 3x zmrznil pc, sem potegnil potem HD varjanto in je delalo, danes hočem pogledat The Event, in dela zvok samo glasba ostalo pa ZELOOOO tiho, ne moreš gledat, ker je nerazumljivo, isto se mi je zgodilo danes z Glee. Sem potegnil novo verzijo VLCja pa ne pomaga. Any ideas?

edit: nekaj je bilo narobe z jumperjem od slušalk, sem probal še starejše filme, ki sem jih že gledal in je blo OK pa je blo isto sranje, zdaj deluje

samo housa včeraj mi vseeno ni uspelo odrarrat
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Mi tv-torrent userji nimamo zararanih datotek.
grin1.gif

ma ja to gre meni tako na K pri teh torrentih, zakaj zaboga vse v rar flikajo, ko se pri teh 350MB pozna lih mega ali dva, če je pa corrupt pa itak celega še enkrat DLjaš...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
to je praksa na javnih trekerjih. na tistih z invajti ponavadi ne. jaz na recimo hdbits in bithdtv še nisem srečal zapakiranega

kakush

Pripravnik
11. sep 2007
62
0
6
Vsi tisti, ki se sprašujete zakaj so stvari zararane... Prvo pride roba na privat FTPje od "release group", nato jih kurirji širijo naprej na ostale FTPje in potem gre zadeva dalje na torrente. In pri FTPjih, kjer se pri prenosih uporablja FXP metoda, je popolnoma normalno da so datoteke zararane. Poleg tega ima ta "scena" tudi svoj protokol, kjer so zapisana vsa pravila kako in na kakšen način lahko npr. neka nadaljevanka "izide".

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
saj sploh ni važno, itak morš za nov tracker nov torrent naredit, in ker boš zadevo itak pogledal, lahko potegneš, odraraš in potem tisto datoteko dodaš v torrent... ful problem

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Citat:
Uporabnik kakush pravi:
Vsi tisti, ki se sprašujete zakaj so stvari zararane... Prvo pride roba na privat FTPje od "release group", nato jih kurirji širijo naprej na ostale FTPje in potem gre zadeva dalje na torrente. In pri FTPjih, kjer se pri prenosih uporablja FXP metoda, je popolnoma normalno da so datoteke zararane. Poleg tega ima ta "scena" tudi svoj protokol, kjer so zapisana vsa pravila kako in na kakšen način lahko npr. neka nadaljevanka "izide".

Lahko kakšen info več, čist iz firbca.
pozdrav.gif