Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

Imam že dol, samo da Modern Family pogledam do konca, pa se lotim
zmaga.gif

Gledam:

30 Rock
Breaking Bad (to še traja sezona)
Californication (off season že kar nekaj časa)
Community
Entourage (off season že kar nekaj časa)
House
How I Met Your Mother
Modern Family
Sons Of Anarchy (off season že kar nekaj časa)
The Big Bang Theory
The Office
Two And A Half Men

Razen House mi noben zadnji del ni deloval kot konec sezone. How I Met Your Mother itak sploh ne vem zakaj še gledam, Two And A Half Men je baje itak konec, ker se Sheenu ne da več, ostali pa pač isti kot vsak del serije.

Čakam pa začetek Rescue Me, za katero sem mislil, da je že konec serije.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Jaz pa gledam:
- Dexter
- House
- Supernatural
- Rescue Me
- Breaking Bad
- True Blood
- Californication
- Fringe (ko nimam česa pametnejšega)
- Desperate Houseviwes (s punco)
+ razne že zaključene nadaljevanke, ki sem jih že pogledal in jih je preveč za pisat.

Aja, ko mi je primanjkovalo materiala sem gledal Greeks
hysterical-1.gif
Sej zna bit zabavno, spomin na mlajša leta. Pijanice, pecanje, dobre bejbe, neumnosti ...govori pa o ameriškem študentskem "Sorority sistemu" (ne vem kako po slovensko povedat).

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Ja. Kot študentski klani. Omega, gama ipd...

Je pa rahlo cenzurirano, prilagojeno ameriški mladini. Torej skor ni preklinjanja, NOBEN ne kadi...sem pa ke kdo spoha kaj... Realno se verjetno velik bolj zadevajo.
grin1.gif

Pa ena Rebecca je res ful huda.
grin1.gif

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.957
406
83
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Sheen je pred kratkim podpisal pogodbo še za dve sezoni Two and half men.

cheer.gif

Drgač pa zdj sm pogledu se modern family in kumi cakam 2 sezono.
Drgač pa vse se neki končuje zdle in ni nč za gledat. tak cajt so punavad se glih weeds-i začel, sam letos bo treba čakat do avgusta.sam upam d nebo še season 6 k mehiška limonada.
Dexter septembra
cheer.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
fringe je pa ja zakon.

Fringe: Slaba zasedba, slaba igra....tisti starček mi je tečen in odnos med starčkom in sinom tudi. Lahko bi bila super nadaljevanka, vendar če bi bila druga igralska zasedba in režiser. Sin se skoz, skoz neki pritožuje...starček se trudi biti humorist. Mogoče pa samo mene to moti.
smile-1.gif

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
nova angleška serija Luther...BBC produkcija, v slogu starih dobrih detektivk, brez jenkijevskih osladnosti:)

trailer: klik

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Jaz sem podobnega mnenja ko Ynos. Bolj kot ne žalost. Sama ideja sicer ni slaba, vendar izvedba precej peša. Gledam in se mukoma prebijam čez epizode, če res nimam nič drugega na zalogi.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Za SciFi fane se splača še V (to je naslov serije) pogledat. Pa tudi SGU drugi del sezone je malo boljši.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
zmaga.gif
za V.

Sicer pa čestitke avtorjem, ki so precej zakomplicirali iskanje na "pašnikih", saj je naslov serije ena sama črka.
hysterical-1.gif

Pogledal par delov in stvar kar pritegne. Je pa za geeke in sci-fi fane. Malce spominja na BG (humans vs. [vstavi poljubno]). A še koga drugače V-ji spominjajo na Vulkance iz ST?