Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

Citat:
Uporabnik SpaceMonkey pravi:
Meni je Rome boljša, a Spartacus ne zaostaja kaj veliko, čeprav dvomim, da bo dosegel popularnost in kvaliteto Rome.

No Rome meni že ni všeč.
tongue-1.gif

Sem se odločil, da tudi te (Spartacus) ne pogledam

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Meni je Rome boljša, a Spartacus ne zaostaja kaj veliko, čeprav dvomim, da bo dosegel popularnost in kvaliteto Rome.

No Rome meni že ni všeč.
tongue-1.gif

Sem se odločil, da tudi te (Spartacus) ne pogledam

Spartacus je ena parodija 3oo in tudi posneto tako. Rome je pa čist zgodovinsko. Kot noč in dan.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Spartacus je ena parodija 3oo in tudi posneto tako. Rome je pa čist zgodovinsko. Kot noč in dan.

Kakšna parodija neki, tudi Spartacus je posnet po zgodovinskih dejstvih; beri Third Servile War .
priden.gif

@TRD V Rome je bolj politika, tukaj pa je več akcije. Sem pogledal še preostanek prve sezone in moram priznat, da je dogajanje proti koncu vse bolj presenetljivo in zanimivo. Samo škoda res, da pretiravajo s potoki krvi, to bo sigurno odvrnilo marsikaterega potencialnega gledalca. Jaz drugo sezono zagotovo gledam.
cheer.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Jaz sem ravno začela, sem pri tretjem delu in se začenjajo stvari zapletati, postaja zanimivo. Bomo videli, kako bo naprej
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

Kakšna parodija neki, tudi Spartacus je posnet po zgodovinskih dejstvih; beri Third Servile War .
priden.gif

@TRD V Rome je bolj politika, tukaj pa je več akcije. Sem pogledal še preostanek prve sezone in moram priznat, da je dogajanje proti koncu vse bolj presenetljivo in zanimivo. Samo škoda res, da pretiravajo s potoki krvi, to bo sigurno odvrnilo marsikaterega potencialnega gledalca. Jaz drugo sezono zagotovo gledam.
cheer.gif

Samo tist Shadow je bil .....

Pa tist dež..... potem ko je zmagal.....

Tista kri je pa tudi poglavje zasebe....

Pač akcija malo pomešana z zgodovino, dve stopnji bolj realno kot xena :p

Rome je pa čist realen... nobenih zaustavitev mečev na 15 metrov z biči itd itd.....

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Fringe je zakon....jaz ne maram sci-fi kaj preveč, punca ga ne prebavlja....sam fringe pa zelo rada gledava....top 5 serija.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
gledam zdaj 3 sezono sopranotovih, 2.del, ko stara umre. Kako slabo so to naredli, ker je stara očitno že v resnici prej umrla, in so dialog z tonyem zmontirali iz starih delov
grin1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
FRINGE zame TOP 1......zadnjih let....upam, da bo najmanj še 1 sezona?