Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
556
91
28
Do 25.1.2023 je naročnina 2,99 evra na mesec za vedno (dokler jo plačuješ, lahko pa kadarkoli prekineš).
Žal ne.

Ponudba polovične cene za vedno je na voljo samo novim mesečnim naročnikom. Na voljo samo na SkyShowtime.com. Ta ponudba velja do 08.02.23. Namesto standardne mesečne cene boste do preklica naročnine vsak mesec plačevali €2.99 ali (če se standardne cene spremenijo) mesečno naročnino, ki znaša 50 % takrat veljavne standardne mesečne naročnine na SkyShowtime.

tako, če podražijo dobiš 50% popusta na novo ceno, ne pa tako kot pišejo da za vedno... tipičen nateg. Ampak še vedno bolje 50% ceneje kot nič.

Navid

Majstr
3. dec 2007
273
266
63
Se strinjam. White Lotus je TOP. Vrhunsko dodelani liki z odličnim in realističnim vpogledom v zablode in v socialno patologijo danajšnje družbe. Kdor v tej seriji ne vidi sporočil(a) potem tudi ne vem... :sprasujemse:
Pogledal obe sezoni in se mi zdi da je druga še boljša od prve.

• Všeč mi je
Reactions: alesn in aljoman

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.291
357
83
Žal ne.

Ponudba polovične cene za vedno je na voljo samo novim mesečnim naročnikom. Na voljo samo na SkyShowtime.com. Ta ponudba velja do 08.02.23. Namesto standardne mesečne cene boste do preklica naročnine vsak mesec plačevali €2.99 ali (če se standardne cene spremenijo) mesečno naročnino, ki znaša 50 % takrat veljavne standardne mesečne naročnine na SkyShowtime.

tako, če podražijo dobiš 50% popusta na novo ceno, ne pa tako kot pišejo da za vedno... tipičen nateg. Ampak še vedno bolje 50% ceneje kot nič.
Sej vec tole ni vredno. Vsebina je se kar ok, ker je dosti starih klasik, najvecji fail je pa to, da je zvok stereo, slika pa ne vem ce je sploh full hd, sumim da je 720p…

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Preveri nastavitve. Slika pri meni stima, zvok tudi.
1B4ECC7F-A7FA-4034-BD27-62A4D594C526.jpeg

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.763
5.912
113
Kke imate čas in voljo vse to gledat? Zdaj pa povem kaj še jaz spremljam. Pa pričakujem plaz kritik na ražun mojega uma...

Skratka zvečer urco pred spanjem z ženo prštimamama serijo Botri. Kaj češ lepšega, za relaksacijo, malo humorja za konec dneva, potem pa dobre volje spat... zadnje čase je preveč stresa čez cel dan, in enostavno glava noče več pressinga. Če ima kdo posla z Dalmatinci, spozna da ima dogajanje precej realno osnovo. Če dovolj dolgo sediš v kafani, slišiš skoraj enako kot potem gledaš po TVju. Pika na i pa še na koncu Luce... meni deluje precej blagodejno za moje učke. :):D

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo

Piton

Guru
11. apr 2022
1.751
-155
113
Kke imate čas in voljo vse to gledat? Zdaj pa povem kaj še jaz spremljam. Pa pričakujem plaz kritik na ražun mojega uma...

Skratka zvečer urco pred spanjem z ženo prštimamama serijo Botri. Kaj češ lepšega, za relaksacijo, malo humorja za konec dneva, potem pa dobre volje spat... zadnje čase je preveč stresa čez cel dan, in enostavno glava noče več pressinga. Če ima kdo posla z Dalmatinci, spozna da ima dogajanje precej realno osnovo. Če dovolj dolgo sediš v kafani, slišiš skoraj enako kot potem gledaš po TVju. Pika na i pa še na koncu Luce... meni deluje precej blagodejno za moje učke. :):D
kwa pa vem. a je možn da je med božičem in novim letom scal 9 dni od 10?

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
Tretji del lahko mirno izpustite glede ogleda, če nočete da se vam vse skupaj upre. HBO fcuk you, odjavljam tudi ta gay servis.

5. apr 2015
1.412
726
113
3i del ja. Sem pogledal nek jutup video o what did you miss in last of us part 3.. Pa nekak v igri ni jasno, kdo in kaka je back story od njegovega partnerja?

Tako da.. Ja.. Lepo so to sranje vpleljali not, zame nepotrebno.. Da pa s pismom nek meaning.. Jbg.. Upam da ne nadaljujejo s tem sranjem,drugače ok serija..

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
2 del igre so čisto polezbili.....
Prvi baje, da je bil dober....

To zgleda, da bom tudi preskočil...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.572
10.787
113
v igri je bi naj bilo tudi tako (kot back story) samo se ne spomnim!? dolgo že nazaj... je pa tam še živel (BILL) . V seriji sta joel in ellie sam vzela avto in odšla...v igri je bilo drugače.
Drugače pa zanimivo, da so si vzeli mal svobode, da je mal drugač kot igra, da ni 1 na 1 kopija. gre za paralelno vesolje,
drugače pa ellie (tudi ona ko je špilala v igri) je tud lezbača, tak da je to takrat že šlo v ono smer.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic